Haberler

Umudunu Kaybetme konusu nedir, oyuncuları kimler? Umudunu Kaybetme filmi hangi yıl yapımı, hangi ülke, nerede çekildi?

Güncelleme:

Bugün TRT 1'de Umudunu Kaybetme filmi ekranlara gelecek. Film başlamadan önce izleyiciler filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak etti. Peki, Umudunu Kaybetme konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Umudunu Kaybetme filmi hangi yıl yapımı, nerede çekildi? İşte detaylar...

Umudunu Kaybetme (Orijinal adı: The Pursuit of Happyness), Gabriele Muccino'nun yönetmenliğini üstlendiği Amerikan yapımı dram filmidir. Peki, Umudunu Kaybetme konusu nedir, oyuncuları kimler? Umudunu Kaybetme filmi hangi yıl yapımı, hangi ülke, nerede çekildi? Umudunu Kaybetme filminin başrol oyuncuları kimdir? Başrolde Will Smith mi var? İşte bilgiler...

UMUDUNU KAYBETME FİLMİ KONUSU NEDİR?

San Francisco'da karısı Linda ve oğlu Christopher ile yaşayan Chris Gardner, 1981 yılında pahalı ve çabuk demode olan bir teknoloji olan kemik tarayıcı ürünlerinin satışını üstlenir. Bu ürünlerin satışında başarı sağlayamaması üzerine karısı Linda tarafından terk edilir.

Maddi kazanç sağlamak için değişik alanlara yönelen Gardner Dean Witter'dan bir yönetici ile tanışır ve bir zeka küpü'nü çözerek onu etkiler. Tanıştığı yeni kişi sayesinde borsada sarraf olabilmek adına bir şans yakalar. Dean Witter'da stajyer olur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi gibi bulabildikleri her yerde kalırlar.

Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder.

Umudunu Kaybetme konusu nedir, oyuncuları kimler? Umudunu Kaybetme filmi hangi yıl yapımı, hangi ülke, nerede çekildi?

UMUDUNU KAYBETME OYUNCULARI KİMLER?

Will Smith - Chris Gardner

Jaden Smith - Christopher Gardner Jr.

Thandie Newton - Linda Gardner

Brian Howe - Jay Twistle

Dan Castellaneta - Alan Frakesh

James Karen - Martin Frohm

Kurt Fuller - Walter Ribbon

Domenic Bove - Tim Ribbon

Takayo Fischer - Bayan Chu

UMUDUNU KAYBETME HANGİ YIL YAPIMI?

Umudunu Kaybetme (Orijinal adı: The Pursuit of Happyness), Gabriele Muccino'nun yönetmenliğini üstlendiği Amerikan yapımı dram filmidir. Chris Gardner'ın biyografisi niteliğinde olan filmde Gardner'ı Will Smith canlandırmıştır.

Filmin senaristliğini üstlenen Steven Conrad, yine Umudunu Kaybetme adını taşıyan kitaba bağlı kalarak filmin senaryosunu hazırlamıştır. Kitap, Gardner tarafından anılara bağlı kalınarak yazılmıştır. Filmin son sahnesinde Conrad, cameo olarak görünmüştür.

Film, Columbia Pictures tarafından 16 Aralık 2006 tarihinde çıkmıştır. Smith, filmdeki performansı ile Akademi Ödülleri ve Altın Küre'de En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Trt Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title