Haberler

TV8 Efsaneler maçı (Fenerbahçe Beşiktaş) maçı izle

Güncelleme:

TV8 Efsaneler maçı (Fenerbahçe Beşiktaş) maçı izle. Efsaneler maçlarının tamamını izleyebileceğiniz bağlantılar haberimizde. Fenerbahçe Beşiktaş efsaneler maçında kavga çıktı. İki eski futbolcu sahanın ortasında birbirine girdi.

TV8 Efsaneler maçı ( Fenerbahçe Beşiktaş ) maçı izle. Efsaneler maçlarının tamamını izleyebileceğiniz bağlantılar haberimizde. Fenerbahçe Beşiktaş efsaneler maçında kavga çıktı. İki eski futbolcu sahanın ortasında birbirine girdi. Mücadelenin tamamını izlemek için aşağıdaki linke tıklayın. Acun Ilıcalı'nın düzenlediği "4 Büyükler Salon Turnuvası"nda kavga çıktı! TV8'de canlı yayınlanan Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesinde Ali Güneş ile Ahmet Dursun birbirine girdi!

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ EFSANELER MAÇI İZLE - TV8

FENERBAHÇE İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan siyah beyazlı takım, İlhan Mansız ve Tayfur Havutçu ile 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, Serhat Akın (2), Serkan Özsoy ve Ceyhun Eriş'in peş peşe attığı gollerle ilk yarıyı 4-2 önde kapattı.

AHMET DURSUN'LA ALİ GÜNEŞ KAVGA ETTİ

İkinci yarıda Tümer Metin ve Ali Tandoğan'ın golleri Kartal'a 4-4'lük beraberliği getirirken, maçın son anlarında Beşiktaşlı Ahmet Dursun ile Fenerbahçeli Ali Güneş arasında kavga çıktı. İki eski futbolcu da kavga sonrasında kırmızı kartla oyundan atıldı.

Öte yandan günün diğer maçında Galatasaray, Trabzonspor'u 6-5 mağlup etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ahmet Dursun Fenerbahçe Ali Güneş Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title