Haberler

Tuncay Özkan kimdir? Tuncay Özkan kaç yaşında, nereli? Tuncay Özkan biyografisi!

Güncelleme:

27. Dönem İzmir Milletvekili olan Tuncay Özkan kimdir ve Tuncay Özkan kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Tuncay Özkan biyografisi araştırılıyor. Tuncay Özkan nereli, kimdir ve kaç yaşında olduğu gündeme geliyor. Peki, Tuncay Özkan kimdir? Tuncay Özkan kaç yaşında, nereli? Tuncay Özkan biyografisi!

Tuncay Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. İzmir milletvekili Tuncay Özkan kaç yaşında ve kimdir sorularına yanıt aranıyor. Tuncay Özkan kimdir? Tuncay Özkan kaç yaşında, nereli? Tuncay Özkan biyografisi! Tuncay Özkan kimdir? Tuncay Özkan kaç yaşında, nereli? Tuncay Özkan biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

TUNCAY ÖZKAN KİMDİR?

Ankara - 1966, Ziya, Sulhiye.

Gazeteci-Yazar, Televizyoncu; Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde tamamladı. Çeşitli basın yayın kuruluşlarında muhabir, yazar, yönetici olarak görev yaptı. Genel yayın yönetmenliği ve program yapımcılığı görevlerinde bulundu. Kendi televizyon kanalını kurdu. Yayımlanmış 21 kitabı, 5 binden fazla makalesi bulunmaktadır.

25 ve 26. Dönemde İzmir Milletvekili seçildi. Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyeliği yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısıdır.

İngilizce bilen Özkan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milletvekili Tuncay Özkan İzmir Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title