Haberler

Togg işçileri neden grevde? Togg fabrikasında grev mi var? Togg grev son dakika haberleri!

Güncelleme:

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg fabrikasında çalışan taşeron işçiler greve çıktı. Sosyal medyadan grev açıklamalarını duyuran işçiler gündem oldu. Peki, Togg işçileri neden grevde? Togg fabrikasında grev mi var? Togg grev son dakika haberleri!

Bursa'da Togg fabrikası şantiyesinde çalışan taşeron işçiler, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle greve çıktı. Vatandaşların yoğun ilgisini çeken grev açıklaması merak ediliyor. Peki, Togg işçileri neden grevde? Togg fabrikasında grev mi var? Togg grev son dakika haberleri! İşte detaylar…

TOGG İŞÇİLERİ NEDEN GREVDE?

Büyük ihtişamla piyasaya sürülerek yollara çıkan yerli otomobil Togg'un Gemlik'teki fabrikasında kriz çıktı. Fabrika şantiyesinde yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan İnşaat ve Yapı İşleri Sendikası (İYİ-SEN) üyesi işçiler 2 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bıraktı.

Togg işçileri neden grevde? Togg fabrikasında grev mi var? Togg grev son dakika haberleri!

TOGG FABRİKASINDA GREV Mİ VAR?

İşçiler tarafından yapılan ve İYİ-SEN'in sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada, "Bizler TOGG fabrikası şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyeleri olarak yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan inşaat işçileriyiz. Ödenmeyen ücretlerimiz için bugünden itibaren greve çıkıyoruz. İki aydır ödenmeyen ücretlerimizin ödenmesini istiyoruz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir" denildi.

Togg işçileri neden grevde? Togg fabrikasında grev mi var? Togg grev son dakika haberleri!

TOGG GREV SON DAKİKA HABERLERİ!

TOGG fabrikası şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyeleri, sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada durumlarını duyurdu. İşçiler, yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan inşaat işçileri olduklarını belirtti. İki aydır ödenmeyen ücretleri nedeniyle greve çıkmaya karar verdiklerini ve ödenmeyen ücretlerinin bir an önce ödenmesini talep ettiklerini ifade ettiler. İşçiler, tüm yetkilileri göreve davet ederek haklarının korunmasını istediler.

Grev kararı sonrasında, İnşaat ve Yapı İşleri Sendikası'ndan Hasan Kırlangıç, yapılan iş yavaşlatma ve grev nedeniyle Anel Elektrik ve Sinay Enerji'nin 12 çalışanın iş akdini sonlandırdığını açıkladı. Bu durum, işçilerin haklarını savunma mücadelesinin önemini bir kez daha ortaya koyuyor. İnşaat işçileri, haklarına sahip çıkmak ve adil koşullarda çalışma taleplerini dile getirmek için mücadelelerini sürdürmeye devam ediyor.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Bursa TOGG Gündem Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title