Haberler

TCDD İŞÇİ ALIMI 2023 BAŞVURU KOŞULLARI: TCDD 114 işçi alıyor! TCDD 114 işçi başvuru şartları neler, son tarih ne zaman?

Güncelleme:

TCDD 114 işçi alımını duyurdu. "TCDD 114 işçi başvuru şartları neler, son tarih ne zaman?" Merak ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 13 kaynakçı, 86 makine bakımcı, ve 15 makine teknisyeni olmak üzere toplamda 114 işçi alımı yapacak. Peki, TCDD işçi alımı 2023 başvuru koşulları ve şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 13 kaynakçı, 86 makine bakımcı, 15 makine teknisyeni olmak üzere 114 işçi alımı gerçekleştirecek. 13 kaynakçı için KPSS şartı bulunurken, makine bakımcısı ve makine teknisyeni için KPSS şartı aranmıyor. Peki, TCDD işçi alımı 2023 başvuru koşulları ve şartları neler, son tarih ne zaman? İşte detaylar…

TCDD İŞÇİ ALIMI 2023 BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı yapacak. Kurumun konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, TCDD'nin iş yerlerine belirsiz süreli sözleşmeyle 13 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 86 makine bakımcı, 15 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere 114 işçi alınacak.

TCDD İŞÇİ ALIMI 2023 BAŞVURU KOŞULLARI: TCDD 114 işçi alıyor! TCDD 114 işçi başvuru şartları neler, son tarih ne zaman?

BAKIMCI VE MAKİNE TEKNİSYENİ İÇİN KPSS ŞARTI YOK

Alımlarda 13 kaynakçı için KPSS şartı bulunuyor. 86 makine bakımcı ve 15 makine teknisyeni-motor ve makine personeli için ise KPSS şartı aranmayacak. İş gücü taleplerine ilişkin detaylar Türkiye İş Kurumunca (İŞKUR) 30 Ekim-3 Kasım döneminde yayımlanacak.

TCDD İŞÇİ ALIMI 2023 BAŞVURU KOŞULLARI: TCDD 114 işçi alıyor! TCDD 114 işçi başvuru şartları neler, son tarih ne zaman?

TCDD 114 İŞÇİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, SON TARİH NE ZAMAN?

Aranan şartlardan evrak teslim tarihi ve yerine, uygulama ve sözlü sınav bilgilerinden sonucuna kadar tüm duyurular TCDD'nin internet sitesi (https://www.tcdd.gov.tr/) "Duyurular" bölümünde yer alacak. Alımı yapılacak işçiler Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, İzmir, Kocaeli, Malatya ve Sivas'ta görevlendirilecek.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Devlet Demiryolları Türkiye Cumhuriyeti Türkiye Tcdd Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title