Haberler

Steven Yeun kimdir, kaç yaşında? Steven Yeun filmleri!

Güncelleme:

Oscar'da En İyi Erkek Oyuncu dalında aday olan ilk Asyalı aktör Steven Yeun kimdir, kaç yaşında? The Walking Dead'in efsaneleri arasında yer alan Steven Yeun filmleri! Minari'deki performansıyla adaylığa layık görülen Steven Yeun kaç yaşında?

93. Oscar adaylarının açıklanmasının ardından öne çıkan isimlerden biri olan Steven Yeun hakkında Steven Yeun kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtları merak edilen konular arasına girdi. The Walking Dead oyuncularından Steven Yeun filmleri!

STEVEN YEUN KİMDİR?

Steven Yeun 21 Aralık 1983 yılında dünyaya geldi. Koreli Amerikan aktör, en çok AMC'nin The Walking Dead dizisinde Glenn Rhee rolüyle tanınmaktadır (2010 - 2017). Crysis oyununda Kore askeri olarak seslendirme de yapmıştır ve birçok kısa filmde oynamıştır.

Yeun Seul, Güney Kore'de Güney Kore'li Je ve June Yeun'un ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası Güney Kore'de mimardı. Daha sonra ailesi Michigan'a göç etti. Yeun 2005'te Kalamazoo College'den Psikoloji bölümünü bitirdi.

Yeun oyunculuk ve doğaçlamaya Kolejin 1. sınıfında merak saldı. Kolejin doğaçlama grubunun Monkapult'taki provalarını izlemeye gidiyordu. Monkapult için elemelere katıldı, fakat başlangıçta reddedilmesine rağmen 2. sınıfta başarılı oldu ve gruba alındı. Ailesine planlarından söz etti, Avukat Okulu veya Sağlık okulu yerine Chicago'daki doğaçlama kariyerine başlamayı tercih etti. Ailesi bu kararıyla mutsuzken, Yeun' un kararına uydular ve desteklediler. Ve iki yılını oyunculuğa verdi. 2005' te küçük erkek kardeşiyle Chicago' ya taşındı. Çok geçmeden mezun oldu ve ''Friday Night'' adlı şovda komedi skeç ekibine katıldı.

Steven Yeun kimdir, kaç yaşında? Steven Yeun filmleri!

STEVEN YEUN FİLMLERİ

2009 The Kari Files

Benim Adım Jerry

2010 Carpe Millennium

Blowout Sale

2014 Kök

2015 Like a French

2017 Okja

Mayhem

The Star

2018 Sorry to Bother

Burning

2020 Minari

The Humans

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title