Haberler

Sırrı Süreyya Önder milletvekili adayı mı, hangi partiden aday?

Bir döneme damga vuran siyasetçilerin başında gelen 24 ve 25'inci dönem milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in milletvekili adayı olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Sırrı Süreyya Önder milletvekili adayı mı, hangi partiden aday?

Sırrı Süreyya Önder milletvekili adayı mı? Bir döneme damga vuran siyasetçilerin başında gelen 24 ve 25'inci dönem milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in milletvekili adayı olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Sırrı Süreyya Önder milletvekili adayı mı, hangi partiden aday? Detaylar...

SIRRI SÜREYYA ÖNDER MİLLETVEKİLİ ADAYI MI?

Yeşil Sol Parti, seçimler öncesi aday belirleme çalışmalarını hızlandırırken, Yeşil Sol Parti'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Bir döneme damga vuran siyasetçilerin başında gelen 24 ve 25'inci dönem milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Yeşil Sol Parti'nin İstanbul Milletvekili adayı oldu.

YEŞİL SOL PARTİ'YE 2 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU

Yeşil Sol Parti'ye yapılan milletvekili aday adayı başvuru sayısında bir önceki seçime göre dikkat çekici bir artış gözlendi. 2018 seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi, bin 400 adaylık başvurusu alırken 14 Mayıs seçimi için Halkların Demokratik Partisi'nin listelerinden seçime gireceği Yeşil Sol Parti'ye 2 bin 783 başvuru yapıldı.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER İSTANBUL'DAN ADAY OLUYOR

Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre; aday adaylarının başvurularını incelemek üzere kurulan mutabakat komisyonu, illerde yapılan teamül yoklamalarının sonuçlarına göre listeye son halini veriyor. Bu çalışma devam ederken bazı isimlerle de aday olması için görüşmeler yapılıyor. Bu isimlerden birisi de daha önce BDP ve HDP milletvekilliği yapmış olan yönetmen ve senarist Sırrı Süreyya Önder. Çözüm süreci döneminde İmralı'daki görüşmeleri yürüten heyette yer alan Önder'in Yeşil ve Sol Parti'nin adaylık teklifini kabul ettiği ve İstanbul'dan milletvekili adayı olacağı öğrenildi.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Sırrı Süreyya Önder Milletvekili Adayı Milletvekili Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title