Haberler

("Şirinler" adlı çizgi filmde hangi adla bilinen şirinin...) Kim Milyoner Olmak İster 18 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? 200 Bin TL'lik soru ve cevabı ne?

Güncelleme:

18 Temmuz Salı ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorusu soruldu. ("Şirinler" adlı çizgi filmde hangi adla bilinen şirinin kolunda kırmızı bir kalp resmi vardır?...) Kim Milyoner Olmak İster 18 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Kim Milyoner Olmak İster 200 Bin TL'lik soru!

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorusu soruldu. Kim Milyoner Olmak İster? Kim Milyoner Olmak İster 200 Bin TL'lik soru! "Şirinler" adlı çizgi filmde hangi adla bilinen şirinin kolunda kırmızı bir kalp resmi vardır?

('Şirinler' adlı çizgi filmde hangi adla bilinen şirinin...) Kim Milyoner Olmak İster 18 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? 200 Bin TL'lik soru ve cevabı ne?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 18 TEMMUZ SALI 200 BİN LİRALIK SORUSU

"Şirinler" adlı çizgi filmde hangi adla bilinen şirinin kolunda kırmızı bir kalp resmi vardır?

A-) Obur Şirin

B-) Şair Şirin

C-) Şirine

D-) Güçlü Şirin

Doğru Cevap : D şıkkı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kenan İmirzalıoğlu Atv Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title