Haberler

Serkan Şenalp kimdir? Selena Ozan Serkan Şenalp kaç yaşında? Serkan Şenalp oynadığı diziler nelerdir? Serkan Şenalp'in eşi Esengül Yılmaz kimdir?

Güncelleme:

1985 doğumlu oyuncu, Selena dizisi ile adını duyurmuştur. Sinema sektörüne 2005 yılında oynadığı reklam filmleri ile duyuran oyuncu, Selena dizisi ile popülerliğini arttırmıştır. Serkan Şenalp'in sürpriz şekilde evlendiği Esengül Yılmaz kimdir?

2006-2009 yılında yayınlanan Selena dizisi ile tanıdığımız oyuncu, 1985 doğumludur. Serkan Şenalp, 2003 yılında Çağrı Bey Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Oyuncu, 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirmiş. İlk göz ağrısı dizisiyle oyunculuğa başlamıştır.

SERKAN ŞENALP'İN EŞİ ESENGÜL YILMAZ KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu Serkan Şenalp ve eşi Esengül Yılmaz, mayıs ayında dünyaevine girmişti. Sade bir törenle evlenen çift, karantina kurallarının esnetilmesinden sonra düğün yaptı. Az sayıda davetlinin bir araya geldiği tören eğlenceli anlara sahne oldu. Mutlu çift bu özel günlerinden fotoğrafları ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Serkan Şenalp kimdir? Serkan Şenalp kaç yaşında? Serkan Şenalp oynadığı diziler nelerdir? Serkan Şenalp'in eşi Esengül Yılmaz kimdir?

SERKAN ŞENALP'İN OYNADIĞI DİZİLER

2015: Sen Benimsin – Beşir

2013: Fatih Harbiye

2013: Yağmurdan Kaçarken – Erdi

2011: Hayat Devam Ediyor – Malik

2011: Kızım Nerede – Emre

2006: İlk Aşkım – Ufuk

2006 2009: Selena – Ozan

2005: İlk Göz Ağrısı – Meriç

Serkan Şenalp kimdir? Serkan Şenalp kaç yaşında? Serkan Şenalp oynadığı diziler nelerdir? Serkan Şenalp'in eşi Esengül Yılmaz kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kocaeli Üniversitesi Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Serkan Şenalp Serkan Şenalp Esengül Esengül Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title