Haberler

Serdar Kurtuluş Yaralandı mı? Serdar Kurtuluş'un Durumu Nasıl?

Serdar Kurtuluş hazırlık maçında ayağını kırdı. Serdar Kurtuluş'un sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Serdar Kurtuluş'un antrenman maçında sakatlandı. Gelecek hafta sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Bursaspor'un antrenmanında üzücü bir olay yaşandı. İkinci yarıda oyuna dahil olan yeşil beyazlıların tecrübeli oyuncusu Serdar Kurtuluş, maç sırasında Abdurrahman Taiwo ile girdiği ikili mücadelede ayağı çime takıldı. Serdar Kurtuluş, bu arada Nijeryalı oyuncu üzerine düşmesi sonucu acılar içinde kaldı. Müsabakanın 60'ıncı dakikasında gerçekleşen üzücü olay sonrasında sahada Serdar Kurtuluş'un çığlık sesleri duyuldu. Kulüp doktorunun hemen müdahalesinde Serdar Kurtuluş'un ayağının kırıldığı sanıldı ancak yapılan müdahalenin ardından dizinin çıktığı belirtildi.

EN AZ 6 HAFTA YOK!

Yeşil-beyazlı ekipte, tecrübeli defans oyuncusu Serdar Kurtuluş, U21 takımı ile oynanan hazırlık maçının 60. dakikasında girdiği ikili mücadele sonrası sakatlık geçirdi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan ve ayağının kırıldığı öngörülen deneyimli isim için kulüp doktorundan açıklama yapıldı. Bursaspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Serdar Kurtuluş'un ameliyata alınmak için uyutulduğunu belirterek, "Dizinde kırık yok. Öncelikle Serdar'ı uyutuyoruz. Ameliyatla dizi yerine oturtarak tedaviye başlayacağız. Yerine takılmasından sonra MR'ı çekilecek. Ona göre tedaviyle yön verilecek. Bu da biraz zaman alır" dedi. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan doktor Hakan Ayaz şunları söyledi:

"Bağlarda kopma olup olmadığı daha sonra çekilecek MR ile belli olacak. Önce diz yerine oturtulacak. Sonra hangi bağda ne kadar problem var o tespit edilecek. Hiç istemediğimiz ön çapraz bağlarda kopma varsa ameliyat düşünülecek. Dış bağlarda tam bir kopma varsa ameliyat olup olmayacağına karar verilecek. En az 6 haftalık zamana ihtiyacımız var. Böyle bir durumda iç yan bağ, dış yan bağ, arka ve ön çapraz bağ dördü de kopuk olabilir. Hiçbiri de olmayabilir. Hiçbiri değilse 6 hafta. Büyük ihtimalle iç dış yan bağlarda yüzde 90 vardır. Bu sefer iç 3 aya çıkabilir. Ön çapraz bağ varsa 6 aya kadar çıkabilir ama bunun kararını bugün vermek zor" Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, "Serdar Kurtuluş'ta kırık olmaması sevindirici. Çıkan dizi yerine oturtulacak ve tedavisi hemen başlayacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Gündem

Akhisar Belediyespor Serdar Kurtuluş Hakan Ayaz Bursaspor Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title