Haberler

Şerafettin Dadaş kim, neden aranıyordu? Şerafettin Dadaş yakalandı mı, bulundu mu?

Güncelleme:

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen operasyonlar sonucunda, 15 Haziran 2015 tarihinde Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün iş yerine gitmek üzereyken öldürülmesi emrini verdiği ve sekiz yıldır firari olan Şerafettin Dadaş'a Antalya Emniyet Müdürlüğü bir operasyon yaptı. Peki, Şerafettin Dadaş kim, neden aranıyordu? Şerafettin Dadaş yakalandı mı, bulundu mu?

8 Yıldır aranan ve Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün öldürülmesi emrini veren Şerafettin Dadaş, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile yakalandığı haberleri gelmeye başladı. Peki, Şerafettin Dadaş kim, neden aranıyordu? Şerafettin Dadaş yakalandı mı, bulundu mu? İşte detaylar!

ŞERAFETTİN DADAŞ KİM, NEDEN ARANIYORDU?

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; 15 Haziran 2015 tarihinde Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ü iş yerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz 8 yıldır aranması bulunan, "Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek" suçundan firari Şerafettin Dadaş isimli şahıs, Antalya Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan çalışmalar neticesinde Alanya'da yakalandı.

Şerafettin Dadaş kim, neden aranıyordu? Şerafettin Dadaş yakalandı mı, bulundu mu?

ŞERAFETTİN DADAŞ YAKALANDI MI, BULUNDU MU?

Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü'nün öldürülmesi talimatını vermek ve suç örgütü kurmak suçundan aranan Şerafettin Dadaş, Alanya'da yakalanarak cezaevine gönderildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Dadaş'ın, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçundan sevk edildiği Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığı bildirildi.

Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün 2015'te iş yerine giderken pusu kurularak öldürülmesi talimatını vermek ve "suç örgütü kurmak ve yönetmek" suçundan 8 yıldır aranan Dadaş, Antalya'nın Alanya ilçesinde yakalanmıştı.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Antalya Emniyet Müdürlüğü Ankara Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Operasyon Kocaeli Kandıra Antalya Ankara Hukuk 3.Sayfa Gündem Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title