Haberler

Seneye Bu Zamanlar nasıl çekiliyor, kurgu mu, gerçek mi? TRT Seneye Bu Zamanlar konusu nedir, hangi gün? Sunucu kim?

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seneye Bu Zamanlar adlı program hakkında detaylar araştırılıyor. Seneye Bu Zamanlar nasıl çekiliyor, kurgu mu, gerçek mi? TRT Seneye Bu Zamanlar konusu nedir, hangi gün? soruları bu kapsamda araştırılan konular arasında yer alıyor. Usta oyuncu Kerem Alışık'ın sunduğu programda katılımcıların hedefleri ön plana çıkıyor. Peki, Seneye Bu Zaman hangi gün?

Seneye Bu Zamanlar kurgu mu, gerçek mi? sorusu TRT 1 izleyicileri tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Seneye Bu Zamanlar programına katılanların bir sene içinde gerçekleştirmek istedikleri hedeflerini aradan geçen 12 ayın sonunda yerine getirip getirmedikleri ekrana geliyor. Bu kapsamda Seneye Bu Zamanlar nasıl çekiliyor? sorusuna yanıt aranıyor. TRT Seneye Bu Zamanlar konusu nedir, hangi gün?

SENEYE BU ZAMANLAR NASIL ÇEKİLİYOR?

Farklı ve ilgi çeken formatıyla Seneye Bu Zamanlar, haftanın iki günü TRT 1'de yayımlanmaktadır. Katılımcı aynı programda, ikinci kapıdan tekrar stüdyoya geldiğinde aradan bir yıl geçmiş oluyor. İkinci kapı açıldığında katılımcının hedefine ulaşıp ulaşamadığı ortaya çıkıyor.

KONUSU

Saniyeler İçerisinde Geçen Bir Yıl… Program, gerçek kişilerin kendileri için koydukları hedefleri bir sene içerisinde gerçekleştirmelerini konu ediniyor. Birbirinden farklı gerçek hayat hikayelerinin konu edildiği programda katılımcılar, stüdyoda bulunan bir kapıdan geliyor ve "Seneye Bu Zamanlar" kendi hayatına dair gerçekleştirmek istediği hedefini anlatıyor. Katılımcı aynı programda, ikinci kapıdan tekrar stüdyoya geldiğinde aradan bir yıl geçmiş oluyor. İkinci kapı açıldığında katılımcının hedefine ulaşıp ulaşamadığını görmek üzere tüm Türkiye merakla bekliyor…

SENEYE BU ZAMANLAR SUNUCUSU

Hayallerin gerçekleştiği bir program olan Seneye Bu Zamanlar, Kerem Alışık sunumuyla ekrana geliyor. Program, gerçek kişilerin kendileri için koydukları hedefleri bir sene içerisinde gerçekleştirmelerini konu ediniyor. Birbirinden farklı, gerçek hayat hikayelerinin konu edildiği programda katılımcılar, stüdyoda bulunan bir kapıdan geliyor ve "Seneye Bu Zamanlar" kendi hayatına dair gerçekleştirmek istediği hedefini anlatıyor.

SENEYE BU ZAMANLAR HANGİ GÜN?

TRT 1'in ilgi gören programı her hafta çarşamba 22.15'de ve pazar günleri saat 20:00'e yayımlanıyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kerem Alışık Trt Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title