Haberler

Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Hangi mevkii?

Güncelleme:

A Milli Takımımız, Letonya'yı Yunus Akgün, Cenk Tosun (2) ve Kerem Aktürkoğlu'nun kaydettiği gollerle 4-0 yenerek EURO 2024'e katılmayı garantiledi. Maçın ardından ise Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Hangi mevkii? soruları araştırıldı.

A Milli Takımımız, Letonya ile Konya'da karşı karşıya geldiği maçta 4-0 galip gelerek EURO 2024'e katılmayı garantiledi. Heyecanla izlenen maçta dikkatleri çeken Salih Özcan ise araştırıldı. Peki, Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Hangi mevkii?

SALİH ÖZCAN HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Salih Özcan (d. 11 Ocak 1998), Almanya doğumlu Türk millî futbolcudur. Orta saha mevkiinde görev almaktadır. Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da forma giymektedir.

SALİH ÖZCAN KİMDİR?

Almanya'nın Köln şehrinde doğan Özcan, Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Malatyalıdır. Özcan, futbol kariyerine Köln'ün amatör takımı West Köln'de başladı. 2007 yılında 1. FC Köln tarafından keşfedildi ve henüz 9 yaşındayken 1. FC Köln'e transfer oldu.

Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Hangi mevkii?Salih Özcan

Özcan, ilk kez Eylül 2016'da Schalke 04'e karşı oynanan maçta 1. FC Köln'ün A takımında yer aldı. 2017-18 sezonu boyunca sürekli olarak orta sahada başladı. İlk lig golünü 2 Eylül 2018 tarihinde FC St. Pauli'ye karşı oynanan maçta attı. 2017 yılında Özcan, Almanya'nın en iyi U-19 oyuncusuna verilen Altın Fritz Walter Madalyası ile ödüllendirildi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Kerem Aktürkoğlu Yunus Akgün Salih Özcan Cenk Tosun Letonya Gündem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title