Haberler

Rutkay Aziz TTB hakkında ne dedi? Rutkay Aziz'in Türk Tabipler Birliği konuşması

Güncelleme:

Usta oyuncu Rutkay Aziz, 27. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü, Zeydan Karalar verirken, Rutkay Aziz'in Türk Tabipler Birliği (TTB) ve sağlıkçılar ile ilgili konuşması törene damga vurdu. Rutkay Aziz TTB konuşması haberimizde.

Her yıl düzenlenen Adana'nın film festivali Altın Koza Film Festivali 2020 yılında 27. defa sanatseverleri ağrıladı. 2020 Altı Koza Film Festivali Onur Ödülü ise Rutkay Azize verildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın takdim ettiği ödül sonrası Rutkay Aziz Türk Tabipler Birliği hakkında konuşma yaparak ödülü onlara armağan etti. Peki, Rutkay Aziz TTB hakkında ne dedi?

RUTKAY AZİZ TTB (TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ) KONUŞMASI

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 - 20 Eylül arasında düzenlenen Altın Koza Film Festivali bu yıl 27'nci kez hayata geçirildi. Festivalin ödül töreni ise İstanbul Beşiktaş Süleyman Seba Kültür Merkezi'nde yapıldı. Ödül töreni kapsamında Rutkay Aziz, Yaşam Boyu Onur Ödülü'n layık görüldü. Aziz, ödülünü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan aldı.

Ödül sonrası konuşma yapan Rutkay Aziz; '' Ben bu ödülü, son derece onurlu ve ilkeli bir biçimde emek veren Türk Tabipler Birliği'ne hediye edeceğim. Bu hafta içinde sizlerin de selamlarınızı ve alkışlarınızı da göndererek onları selamlayacağım. Hem sağlık emekçilerini hem de tabipleri. Tekrar tekrar sağ olun.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Bankalar Birliği Türk Tabipler Birliği Rutkay Aziz Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title