Haberler

Reeder halka arz fiyatı ne kadar, kaç TL? Reeder halka arz sonuçları açıklandı mı?

Güncelleme:

Halka arz takip eden vatandaşlar Reeder halka arz oransal mı, eşit mi? sorusunu merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Reeder halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Arama motorlarında ise Reeder halka arz fiyatı ne kadar, kaç TL? Reeder halka arz sonuçları açıklandı mı? soruları aratıldı.

Reeder halka arz ne zaman borsada işlem görecek? sorusu gündemde yer alıyor. Alfa solar halka arzından sonra gündeme Reeder kaç lot verir, hisse kodu ne? soruları düştü. Vatandaşlar Reeder halka arz fiyatı ne kadar, kaç TL? Reeder halka arz sonuçları açıklandı mı? sorularını merak ediyor. İşte Reeder halka arz alabileceğiniz bankalar!

REEDER HALKA ARZ NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Reeder halka arzın 20-21 Eylül'de işlem görmesi bekleniyor.

REEDER KAÇ LOT VERİR?

Reeder halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar ilgili pazarlar üzerinden taletp toplama işlemlerine katılabilirler. Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret için son halka arz katılım sayıları göz önünde bulundurulduğunda kişi başı 60 lot ve civarında bir dağıtım gerçekleştirilmesi öngörülmekte. 60 lot talep oluşturmak için 558TL talep girişi yeterli olacaktır. Fakat bu durum katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Bu kapsamda daha fazla lot talebinde bulunmanız garanti olacaktır.

REEDER HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Halka arz sonuçları KAP'ta şöyle yayınlandı:

"Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Reeder", veya "Şirket") paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, 13-14-15 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Halka arzda birim fiyat 9,30 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz edilen 215.000.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı gerçekleşmiştir. Toplam halka arz büyüklüğü 1.999.500.000 TL olarak gerçekleşmiştir. Halka arzda, toplam 4.262.914 yatırımcıdan, halka arz edilen 215.000.000 TL nominal değerli payların 3,95 katına denk gelen 848.216.796 TL nominal değerli pay talebi gelmiştir. Halka arzda, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara tahsis edilen payların 2,41 katı ve Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilen payların 12,63 katı talep gelmiştir. Halka arz fiyatı üzerinden yatırımcı grubu bazında talep ve dağıtım bilgisi aşağıdaki tabloda yer almaktadır."

Reeder halka arz fiyatı ne kadar, kaç TL? Reeder halka arz sonuçları açıklandı mı?

REEDER HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Reeder halka arz katılım endeksi uygunluk durumu onaylı izahname ile birlikte yayınlanacak olan borsa görüşüne göre Reeder Teknoloji katılım endeksine uygun değildir.

REEDER HALKA ARZ NE ZAMAN?

Reeder halka arz tarihleri: 13-14-15 Eylül.

REEDER HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Reeder Teknoloji hissesi 9,30 TL'den halka arz olacak.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Sermaye Piyasası Kurulu Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title