Haberler

Ragıp Nebil İlseven kimdir? Kaç yaşında, nereli? Ragıp Nebil İlseven hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Ragıp Nebil İlseven hakkında merak edilenler var. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Ragıp Nebil İlseven'in kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Ragıp Nebil İlseven kimdir? Kaç yaşında, nereli? Ragıp Nebil İlseven hayatı ve biyografisi!

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Ragıp Nebil İlseven hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Ragıp Nebil İlseven'in hayatını araştırıyor. Peki, Ragıp Nebil İlseven kimdir? Kaç yaşında, nereli? Ragıp Nebil İlseven hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

RAGIP NEBİL İLSEVEN KİMDİR?

Dr. Ragıp Nebil İlseven, Türk iş adamı, Doğan Holding yönetim kurulu üyesi ve genel koordinatörü.

Robert Koleji'nden okuduktan sonra, ABD'de üniversite eğitimini Siyaset Bilimi ve Ekonomi konularında yapmıştır. Georgetown Stratejik ve Uluslararası Etüdler Merkezi'nde Uluslararası İlişkiler dalında araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. 1982 tarihinde Kentucky Üniversitesi, Patterson School of Diplomacy and International Commerce'den Uluslararası İlişkiler ve Uluslararası Ticaret dalında lisansüstü diplomasını almıştır. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü bünyesinde bankacılık konusunda doktora yapmıştır.

İş yaşamına 1983 tarihinde başlamış, bankacılık ve finans alanında Chemical Mitsui Bank, Demir Yatırım şirketlerinde çalışmıştır. 17 Ocak 2007 - 7 Ocak 2011 tarihleri arasında Doğan Holding genel koordinatörlüğü görevini yapmıştır.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun üyesi olduğu Meclis Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu tarafından yolsuzluktan soruşturulmasına karar verilen kişidir.10 Ocak 2011 tarihinde, Berhan Şimşek'in istifası üzerine, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı olarak atandı. 53 gün İl Başkanlığı görevinde bulunan İlseven, 7 Mart 2011 tarihinde İl başkanlığı görevinden, CHP Genel Merkezi ile yönetim anlayışında yaşadığı farklılıkları gerekçe göstererek, istifa etti.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Ragıp Nebil İlseven Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Erbay Metin:

Nebil İlseven ile aynı küçük grup içinde kısa bir amaç birliğimiz oldu.O kısa sürede tanıdığım nitelikli, dürüst,yurtsever bir Atatürkçü kişiliğe sahip olduğunu gördüm.Bazen telefon sohbetlerimiz dışında bir araya gelemedik.Beşiktaş için ciddi değişim şansıdır.Nebil arkadaşıma başarılarını Beşiktaş belediyesinde de göstermesi dileği ile.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title