Haberler

PTT Cumartesi açık mı? PTT Hafta sonu çalışıyor mu? PTT Hafta sonu çalışma saatleri!

Güncelleme:

Mesai saatleri içerisinde en fazla işlem alan kurumlardan biri olan PTT, belirli çalışma saatleri ve günlerine sahip. Vatandaşlar o günler ve o saatler içerisinde işlemlerini gerçekleştirebilir. Vatandaşların akıllarındaki sorulardan biri ise PTT hafta sonu çalışıyor mu? Oluyor. Ptt hafta sonu çalışıyor mu? Ptt cumartesi günü açık mı?

Posta Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü vatandaşın sıklıkla gittiği bir kurumdur. Vatandaşlar ise Ptt'nin çalışma saatlerini öğrenmek istiyor. En çok işlem alan ve sürekli olarak gidilen kurum olan Ptt'nin çalışma saatleri merak edilen konulardan birisi. İşlerini yapmak isteyen vatandaşlar Ptt'nin çalışma saatlerine göre işlem yapabilirler bu nedenle saatlerini araştırıyor. Ptt hafta sonu çalışıyor mu? Ptt cumartesi günü açık mı? 2022 Ptt çalışma saatleri… . Vatandaşların sıklıkla araştırdığı konulardan olan PTT çalışma saatlerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

PTT HAFTAS ONU ÇALIŞIYOR MU?

Ptt hafta sonu günleri çalışmıyor. Sadece cumartesi günü belirli bölgelerdeki ptt şubeleri saat 13:30'a kadar hizmet veriyor. Pazar günleri ise kapalı oluyor.

PTT HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU ÇALIŞMA SAATLERİ 2022

Hafta içi: 08:30- 17:30 Öğle arası: 12:30- 13:30

Cumartesi: 08:30- 13:30 Belirli şubeler açık oluyor.

Pazar: Kapalı

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

PTT Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title