Haberler

Tezkere geçti mi? Suriye, Lübnan, Irak tezkeresi geçti mi?

Güncelleme:

Siyaset gündeminin ana konusu haline gelen tezkere, yaşanan gelişmelerle vatandaşların da merak konusu haline geldi. Gündemi takip edenler tezkere geçti mi ve Suriye, Irak tezkeresi geçti mi gibi konuları araştırıyor. Peki, tezkere geçti mi?

Cumhurbaşkanlığı tezkereleri bugün TBMM'de görüşülmeye başlandı. AK Parti, MHP ve İYİ Parti görüşmelerde evet oyu kullanılıyor. Gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Tezkere geçti mi? Suriye, Lübnan, Irak tezkeresi geçti mi, merak edildi.

SURİYE, LÜBNAN, IRAK TEZKERESİ NEDİR?

Irak ve Suriye'ye 2, Lübnan'a 1 yıl asker gönderme süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkereleri bugün TBMM'de görüşülmeye başlandı. AK Parti, MHP ve İYİ Parti görüşmelerde evet oyu kullanacak.

TEZKERE GEÇTİ Mİ?

Irak ve Suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, CHP ve HDP'nin "hayır" oylarına karşı AK Parti, MHP ve İyi Parti'nin "evet" oylarıyla 2 yıl daha uzatıldı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title