Haberler

Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? Nisa Bölükbaşı boyu

2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında, Gönüllüler takımında bulunan Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Küçük yaşlardan itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Nisa, yüzme sporunun ardından voleybol ile uğraştı. Nisa Bölükbaşı nereli? Survivor Nisa kaç yaşında?

Nisa Bölükbaşı, 1998 yılında Prag'da doğdu, yüzme sporunda kendini geliştiren sporcu Çek Cumhuriyeti'nde en ünlü takımlardan birine katıldı. Profesyonel olarak tenis, single oynayan Nisa Bölükbaşı, Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikinci oldu. 2018 yılında mimarlık eğitimi için voleybolu da bıraktı. Nisa Bölükbaşı kilosu ve boyu haberimizde.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Genç sporcu, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. 3 yaşındayken ilk olarak annesiyle ardından tek başına yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'nde büyük bir takımda yer aldı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilse de dağların Prag'dan uzak olması nedeniyle teklifi reddetti.

Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? Nisa Bölükbaşı boyu

8 yaşında profesyonel tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl boyunca yer aldı. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakarak yüzme hocası oldu ancak ilerleyen süreçte voleybol oynamaya başladı. Takımda libero olarak bulunan Nisa, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? Nisa Bölükbaşı boyu

2018'de mimarlık okumaya başlayan Nisa Bölükbaşı, bu nedenle voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Sporu bıraksa da hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Bölükbaşı, 1.70 boyunda ve 60 kilodur.

Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? Nisa Bölükbaşı boyu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çek Cumhuriyeti voleybol Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Yağmur:

Başarılı bi kız ğurur duyuyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yağmur:

Başarılı bi kız ğurur duyuyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Nisacı:

Aşırı tatlı kız yaa

0
0
yanıtYanıtla
Nisacı:

Beklediğim gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title