Haberler

NEUER KANSERİ YENDİ Mİ? Manuel Neuer hasta mı, neyi var, kanser mi?

Güncelleme:

Bayern Münih takımını ve Alman Milli Takımın kalecisi olan yıldız futbolcu Manuel Neuer hakkında çıkan kanser haberlerinin ardından futbolseverler ve sevenleri Manuel Neuer kanser mi, kanseri yendi mi? Sorusu aratıldı. Arama motorlarında Manuel Neuer hasta mı, neyi var, kanser mi? sorusu aratılıyor. Peki, Manuel Neuer kanser mi oldu? Manuel Neuer hasta mı? Manuel Neuer ne kanseri? İşte detaylar…

Manuel Neuer hasta mı, neyi var, kanser mi? sorusu merak ediliyor. Galatasaray ve Bayern Münih karşılaşmasında Neuer'i göremeyen taraftarlar Arama motorlarında Manuel Neuer ne kanseri, kanseri yendi mi? sorusu aratılıyor. İşte merak edilenler...

NEUER KANSERİ YENDİ Mİ?

Manuel Neuer yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi; "Deri hastalıkları söz konusu olduğunda ikimizin de kişisel geçmişleri var. Cildimde güneş kaynaklı hiperpigmentasyon bulunuyor ve cilt kanseri bulunuyor. Bu nedenlerle üç kez ameliyat olmak zorunda kaldım." sözlerinin ardından şunları ekledi;

"Güneşten korunmam söz konusu. Buna taviz vermemem gerektiği söylendi. Ama sürekli antrenman yapıyorum ve boş zamanımı doğada geçirmeyi seviyorum."

NEUER KANSERİ YENDİ Mİ? Manuel Neuer hasta mı, neyi var, kanser mi?

MANUEL NEUER HASTA MI, NEYİ VAR, KANSER Mİ?

Tenisçi Angelique Kerber ile bakım ve güneş koruma ürünlerini piyasaya sürecek ortak bir şirket kuran Neuer, şirketin tanıtımına ilişkin yapılan basın duyurusunda açıklamalarda bulundu. Neuer, Kerber ve kendisinin cilt hastalıklarına ilişkin önceden yaşanmış hikayeleri olduğunu belirterek, kendisinin cilt kanserinden dolayı üç kez ameliyat edildiği bilgisini paylaştı.

Tecrübeli kaleci, sürekli açık havada antrenman yaptığını ve boş vaktini de doğada geçirmeyi sevdiği için güneşten korunmaya dikkat ettiğini kaydetti. Öte yandan Neuer omuzundaki sakatlık sebebiyle bir süreden beri forma giymiyor. Ancak Neuer'in 18 gün sonra Katar'da başlayacak 2022 Dünya Kapası öncesinde kaleye döneceği bildirildi.

Cilt kanseri, vücudun cilt tabakasında (deride) meydana gelen kanser türlerinin genel adıdır. Cilt kanseri, cildin farklı katmanlarından kaynaklanabilen bir dizi kanser türünü içerebilir.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Bayern Münih Manuel Neuer Münih 3.Sayfa Gündem Magazin Sağlık Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title