Haberler

Murat Sabuncu Kimdir? Murat Sabuncu Tutuklandı Mı?

Güncelleme:

Murat Sabuncu, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik yapılan operasyon kapsamında tutuklandı. Murat Sabuncu kimdir?

Murat Sabuncu, Milliyet gazetesinin Ekonomi Servisi'yle başlamıştır. Ardından Tempo Dergisi ve Fortune Türkiye'nin Genel Yayın Yönetmenliği göreviyle devam etmiştir. SKY Türk 360 TMSF'ye devredilmeden önce haftalık ve günlük programlar yapmıştır. Can Dündar'ın Cumhuriyet gazetesindeki istifasının ardından Cumhuriyet gazetesinin genel yayın yönetmenliğine Murat Sabuncu gelmiştir. Murat Sabuncu, geçtiğimiz hafta Cumhuriyet gazetesine yönelik yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınmıştır. Operasyon kapsamında İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay'ın evinde arama yapıTerör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile başlatılan operasyon çerçevesinde Murat Sabuncu ile beraber 8 kişi daha tutuklanmıştır.

CUMHURİYET GAZETESİNDE KİMLER TUTUKLANDI?

Cumhuriyet gazetesi soruşturmasında Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Karasinir, Bülent Utku, Güray Tekin Öz, Mustafa Kemal Güngör, Önder Çelik, Kitap Eki Genel Yayın Yönetmeni Turhan Günay, yazar Kadri Gürsel ve Karikatürist Musa Kart tutuklandı. Operasyon kapsamında Aydın Engin ve Hikmet Çetinkaya serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fortune Türkiye Murat Sabuncu Can Dündar Milliyet Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title