Haberler

Murat Boz saçını neden kestirdi? Murat Boz saçı neden kısa?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında izleyici ile buluşan Murat Boz'un yeni imajı dikkatleri çekti. Yakışıklı sanatçının yeni saçlarının sebebi ise merak edildi. Arama motorlarında Murat Boz saçını neden kestirdi? Murat Boz saçı neden kısa? sorularına yanıt arandı. Detaylar haberimizde.

Çeşitli projelerde rol alan ve şarkıları ile gündemde olan isim Murat Boz'un saçlarının kısa olması sevenlerinin gözünden kaçmadı. Yeni imajı ile dikkat çeken Murat Boz hakkında merak edilenler var. Sevenleri Murat Boz saçını neden kestirdi? Murat Boz saçı neden kısa? sorularını araştırdı. İşte merak edilenler..

MURAT BOZ SAÇINI NEDEN KESTİRDİ?

Daha önce protez saç kullandığına dair iddialarla ön plana çıkan Murat Boz, yurt dışında saç ektirdi. Ünlü şarkıcı, son halini Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. 42 yaşındaki popçu, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirdiğini duyurdu. Murat Boz'un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Şimdiye kadar keskin imaj değişikliğine yanaşmayan ünlü şarkıcı son haliyle de çok beğenildi. Takipçileri Boz'a "Çok güzel olmuş çok", "Böyle daha iyi olmuş" tarzında yorumlar yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Boz Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title