Haberler

Mert Alaş Kimdir ? Kim Kardashian ile Fotoğrafı Olay Oldu.

Güncelleme:

Kim Kardashian ile Mert Alaş'ın fotoğrafı olay oldu. Peki tek fotoğraf ile gündeme bomba gibi düşen Mert Alaş kimdir ? Olay nasıl gelişti ? Detaylar haberimizde.e

Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından oluşturulan ve Mert and Marcus olarak bilinen moda fotoğrafçıları. İki sanatçı da 1971 yılında Türkiye ve Galler'de doğdu. İlk kez 1994'te İngiltere'de karşılaştılar. Günümüzün en önemli moda fotoğrafçıları arasında gösterilmektedirler. Aralarında Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Madonna, Kylie Minogue, Kate Moss,Miley Cyrus,Victoria Beckham ve Gisele Bündchen'in de bulunduğu birçok ünlüyle çalıştılar.

Adanalı Mert Alas, Ermeni asıllı 'li magazin yıldızı 'ın dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile çekildiği fotoğrafa yanlışlıkla etiketlenmesi ile meşhur oldu. Daha önce de 'un yaptığı yanlışlık sayesinde takipçileri artan genç, "Yanlışlıkla da olsa mutlu oldum" dedi.

MİLEY CYRUS'DA YAPMIŞTI

, Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile çekildiği selfiesini sosyal paylaşım sitesi'dan takipçilerine paylaştı. Fotoğraf yaklaşık bin retweet alırken, 5 bin 100 kişi favorilerine ekledi. Ancak Kardasian, 'love & light' notu düştüğü fotoğrafa @mertalas_ etiketi koyacağı yere @mertalas etiketi yaptı. Kardashian'ın alt tiresini koymayı unuttuğu adres ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'a değil, Adanalı bir gence aitti. Daha önce 'li şarkıcı'un da yaptığı hata sayesinde adresin sahibi Mert Alas isimli gencin takipçi sayısı arttı.

"KİM KARDASHİAN'A 'SENİ SEVİYORUM ' DİYE CEVAP YAZDIM"

17 yaşındaki Mert Alas, yanlışlıkla da olsa yaşadıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Alas, " Kim Kardashian, fotoğrafçı Mert Alaş ile fotoğraf çekiliyorlar. Benim adım da Mert Alas. İsim benzerliğinden dolayıbeni mention ediyor. Benim için yanlışlıkla da olsa ünlü olma serüveni başlıyor. Ben bildirimlerime baktım. 'ın beni mention ettiğini gördüm. Ondan sonra Kardashian'ın takipçilerinin retweetlediğini gördüm. Ben de 'a 'seni seviyorum ' diye cevap yazdım. Cevap alamadım" dedi.

"TAKİPÇİ SAYIM ARTTI"

'ın yanlışlıkla da olsa kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Alas, "Daha önce deetiketledi beni. Yine Mert Alaş sayesinde. Takipçi sayım çok arttı. Bu olaylar olmadan önce 200 takipçim vardı.sayesinde bir yıl içerisinde 600 takipçim oldu.mention ettikten sonra da 3 gün içinde 65 takipçi daha kazandım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Kim Kardashian Marcus Piggott Miley Cyrus Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title