Haberler

MEKA Beton ne zaman borsada işlem görecek? MEKA Beton Kişi başı kaç lot düşer, ne zaman dağıtılacak?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onaylaması ile birlikte talep toplası başladı ve MEKA Beton ne zaman borsada işlem görecek? Sorusu bu kapsamda merak edildi. Peki, MEKA Beton ne zaman borsada işlem görecek? MEKA Beton Kişi başı kaç lot düşer, ne zaman dağıtılacak?

MEKA Beton ne zaman borsada işlem görecek? Sorusu, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arz onayı ile birlikte gündeme geldi. Gerçekleştirilen talep toplama sırasında yatırımcılar borsada işlem göreceği tarihi araştırdı. Peki, MEKA Beton ne zaman borsada işlem görecek? MEKA Beton Kişi başı kaç lot düşer, ne zaman dağıtılacak?

MEKA BETON NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzının tamamlanmasının ardından 11 ya da 12 Ekim tarihlerinde borsada işlem görmesi öngörülüyor. İzahnamenin yayımlanması ile birlikte Meka Beton'un halka arzının katılım endeksine uygun olduğu açıklandı. Böylece birçok yatırımcı Meka Beton Santralleri talep toplamasında yer aldı.

MEKA BETON KİŞİ BAŞI KAÇ LOT DÜŞER?

Meka Beton toplamda 16,900,000 lot dağıtacak. Buna göre 2 Milyon katılım olursa kişi başına 9 lot (225 TL), 4 Milyon katılım olursa kişi başına 5 lot (125 TL), 3 Milyon kişi katılırsa bu durumda 6 lot (150 TL) düşer.

MEKA BETON HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA?

Meka Beton halka arz tarihi 5 - 6 Ekim 2023 olarak açıklandı ve Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, TEB, QNB Finansbank ve diğer tüm bankalar üzerinden alınabilmektedir. Ayrıca Meka Beton, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla alınabilecek ve halka arz fiyatı 25 TL olarak açıklandı.

MEKA BETON HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Meka Beton Santrelleri hissesi 25 TL'den halka arz olacak.

MEKA BETON BORSA KODU NEDİR?

Meka Beton Santrelleri hissesinin sembolü: (MEKAG) .

MEKA BETON HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Meka Beton Halka arz 4.400.000 lot veriyor.

MEKA BETON EŞİT Mİ, ORANSAL MI?

Meka Beton halka arz eşit dağıtım olacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Sermaye Piyasası Kurulu Gündem Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title