Haberler

Mehmet Öz'ün koronavirüs açıklamaları nelerdir? Ünlü doktor corona ile ilgili hangi açıklamalarda bulundu. Mehmet Öz'ün corona virüs açıklamaları!

ABD'de yaşayan dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz, koronavirüs ile ilgili yürüttüğü faaliyetler ve yaptığı açıklamalar ile gündeme geliyor. Özllikle corona virüs ile ilgili yaptığı açıklamaları komuyou ile paylaşıyor.

Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün koronavirüs sürecinde yaptığı açıklamalar herkes tarafından merak ediliyor. Corona virüs salgını ile ilgili yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Dr. Mehmet Öz, yaptığı açıklamalar ile kmuoyunu aydınlatmaya çalışıyor.

DR. MEHMET ÖZ'ÜN AÇIKLAMALARI

Dr. Mehmet Öz : "Bu virüsten kaçış yok arkadaşlar. İstisnasız hepimiz yakalanacağız. Ama ne kadar geç yakalanırsak o kadar iyi" diyen Öz, "Aşısı bulunsa bile mutasyona her uğradığında aşı işlevini kaybedecek. Grip aşıları da öyledir. Sizi sadece geçmiş senelerin grip virüslerinden korur. Yenilerinden değil. Yani tam koruma sağlamaz. Tam koruma her zaman için bağışıklık sisteminizdir" dedi.

Ünlü doktor Mehmet Öz ABD'de katıldığı bir televizyon programında ve resmi twitter hesabından Türk metodu ile el yıkamanın yönteminin öneminden bahsetti.

Aynı zamanda insanların panikten kaçınmalarını belirten ünlü doktor. İnsanların bu süreçte olumsuz bir tavır takınmamaları gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Koronavirüs Koronavirüs Mehmet Öz Mehmet Öz Haberler

500

Yorumlar (1)

Esra:

ilaç aşı yapın lütfen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title