Haberler

Mahkum Cemre neden ayrıldı? Mahkum Cemre öldü mü? Seray Kaya diziden neden ayrıldı? Mahkum Cemre diziden ayrılıyor mu?

FOX TV ekranlarının sevilen yapımı Mahkum, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler sonrası Mahkum Cemre öldü mü? Seray Kaya diziden ayrılıyor mu? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Dizinin 17. bölümünde Cemre karakteri, bir anda yere yığılıyor. Peki, son bölümde neler oldu?

Mahkum Cemre öldü mü? Seray Kaya diziden ayrılıyor mu? sorularının yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Mahkum dizisinde Fırat Bulut'un destekçisi olan avukat Cemre'nin rolü önemli bir yer tutuyordu. Son bölümde Cemre'nin yaralanması sonrasında diziden çıkıp çıkmayacağı merak edildi.

MAHKUM CEMRE ÖLÜYOR MU?

Cemre, geçtiğimiz hafta teyzesi ile babası olduğu iddia edilen kişinin konuşmalarına şahit olmuş ve kendisinden nelerin gizlendiğini öğrenmek istemişti. Seray Kaya'nın canlandırdığı Cemre karakteri, 17. bölümde bir anda yere yığılıyor. Birsel Altuntaş'ın haberine göre, Seray Kaya diziden ayrılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Kaya hakkında, ''Mahkum'da Cemre karakterine hayat veren Kaya'nın vedası birkaç bölüm daha uzadı ve başarılı oyuncu 17. Bölümde diziden ayrılacak.'' ifadelerini kullanmıştı.

17. bölümde Cemre Uysal'ın öldüğü görülüyor.

Seray Kaya, sosyal medya hesaplarından da dizi ekibine teşekkür ederek ayrıldığını açıkladı.

Mahkum Cemre ölüyor mu? Seray Kaya diziden ayrılıyor mu?

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa 2012'de "Huzur Sokağı" isimli diziyle başlayan Seray Kaya ''Kocamın Ailesi'' dizisindeki 'Kırmızı Şapkalı Kız' rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından "Gülümse Yeter" dizisinde rol aldı. Sonrasında 'Kadın' dizisinde başarıyla canlandırdığı Şirin karakteriyle uluslararası bir başarı yakaladı.İlk sinema filmi "Türkler Geliyor" projesinde Maria karakterine ve ardından "Kuruluş Osman" dizisinde Lena karakterine hayat vermiştir. Şimdi ise Mahkum dizisinde avukat "Cemre" rolüyle karşınızda…

Seray Kaya'nın Oynadığı Diziler

Mahkum / Cemre Uysal / 2021

Kuruluş Osman / Lena Hatun 2020-2021

Kadın / Şirin Sarıkadı / 2017-2020

Gülümse Yeter / Gül Özdemir / 2016

Kocamın Ailesi / Miray / 2014-2015

Huzur Sokağı / Rezzan / 2012

Seray Kaya'nın Oynadığı Filmler

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı / Maria / 2019

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Seray Kaya Mahkum Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title