Haberler

Magnum Porsche çekilişi 2020 ne zaman? Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanır?

Güncelleme:

Magnum Porsche çekilişi katıl şartları neler? Her yıl olduğu gini 2020 Magnum Porsche çekilişi ve sonuçları merakla bekleniyor. Magnum'un Porsche sahibi yapacağı çekilişe sayılı günler kaldı. 2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Magnum Porsche çekiliş kampanyası 1 Nisan 2020 tarihinde başladı ve 30 Eylül 2020'de son buldu. Çekilişe katılan binlerce aday, 2 Porsche'den birinin sahibi olmak istiyor. Peki, Magnum Porsche çekilişine nasıl katılınır? Magnum Porsche çekilişi başvuru şartları da araştırılıyor. İşte, detaylar...

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

30 Eylül'de son bulan kampanya için çekiliş tarihi 17 Ekim 2020 olarak belirlendi. Kazanan talihliler Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nden ve Magnum'un internet adresinden ilan edilecek.

KATILIM ŞARTI NEDİR?

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından promosyonlu Magnum (Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Cookie, Yakut ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı; Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Cookie&Badem, Mini Beyaz&Classic, Mini Yakut&Beyaz ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı) ürünlerinden satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesindeki, Magnum iPhone ya da Magnum Android uygulamasındaki ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.

Gönderilen kısa mesaj, internet, iPhone ve Android uygulaması katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir. Kısa mesaj, internet, iPhone ve Android uygulaması katılımlarında şifre, ad, soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kısa mesaj ile Turkcell, Türk Telekom Mobil, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapabilir.

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NASIL OLACAK?

Çekiliş, 13.10.2020 tarihinde saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4 - A Beyoğlu/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Asil talihliler, başvuru için 04.11.2020; yedek talihliler ise, en geç 19.11.2020 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr'ye veya U2 Tanıtım'a başvurmalarıhalinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar sunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Porsche U2 Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title