Haberler

Leyla Lydia Tuğutlu evli mi? Leyla Lydia Tuğutlu eşi Ceyhun Ergün kimdir?

Güncelleme:

Uyanış:Büyük Selçuklu dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında merak konusu oldu. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu evli mi? Leyla Lydia Tuğutlu eşi Ceyhun Ergün kimdir? İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy ile rol aldığı Delibal filmi ile adından söz ettiren Leyla Lydia Tuğutlu, Uyanış: Büyük Selçuklu,Kızım ve Tatlı İntikam gibi dizilerdeki başarısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında Leyla Lydia'nın özel hayatı merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları "Leyla Lydia Tuğutlu evli mi?" sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu evli mi? Leyla Lydia Tuğutlu eşi Ceyhun Ergün kimdir? Detaylar haberimizde...

LEYLA LYDİA TUĞUTLU EVLİ Mİ?

Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir etkinlikte pandemi öncesinde İtalya'da evlilik teklifi aldığını anlatarak geçtiğimiz aylarda Ceyhun Ergün ile Almanya'da sınırlı sayıda davetlinin katıldığı törenle evlendiklerini söylemişti.

LEYLA LYDİA TUĞUTLU EŞİ CEYHUN ERGÜN KİMDİR?

Ceyhun Ergün 20 Kasım 1986 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi ve Filinta Bin Yılın Şafağında Çelebi Rıza rolüyle adından söz ettiren Ceyhun Ergün, geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ile dünyaevine girmiştir.

Leyla Lydia Tuğutlu evli mi? Leyla Lydia Tuğutlu eşi Ceyhun Ergün kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu evli mi? Leyla Lydia Tuğutlu eşi Ceyhun Ergün kimdir?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Leyla Lydia Tuğutlu Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title