Haberler

Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş hangi görevlerde bulundu?

Güncelleme:

Son dönemde basında en çok konuşulan isimler arasında yer alan Levent Göktaş hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Levent Göktaş kimdir?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde çalıştığı dönemde, PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılması ve Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinde görev alan Levent Göktaş günümüzde gündem olmaya devam ediyor. Peki, Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş hangi görevlerde bulundu?

LEVENT GÖKTAŞ KİMDİR?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde çalıştığı dönemde, PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılması ve Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinde görev aldı. Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesindeki Muharebe Arama Kurtarma Birliği'nde alay komutanlığı görevinde bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 3 adet üstün cesaret ve feragat madalyasına sahip olan tek kişidir. 2004'te askerlikten emekli olduktan sonra serbest avukatlık yapmaya başladı

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Levent Göktaş Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title