Haberler

KYK borçları siliniyor mu? 2022 AÇIKLAMA var mı? KYK kredi affı çıkacak mı, kredi borçları ne zaman silinecek?

Öğrencilik zamanında alınan KYK kredisi, birçok insanı yakından ilgilendirirken borçların silinip silinmeyeceği merak konusu oldu. "KYK borçları silinecek mi? KYK kredi affı çıkacak mı, kredi borçları ne zaman silinecek?" gibi sorular KYK borcu olan vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki, KYK borçları silinecek mi? 2022 AÇIKLAMA var mı? KYK kredi affı çıkacak mı, kredi borçları ne zaman silinecek? KYK borçları siliniyor mu?

KYK affı gelecek mi, KYK borçları silinecek mi? KYK öğrenim kredisini geri ödeyecek olanlara arama motorlarına yönelerek, borçların silinip silinmeyeceğini sorguluyor. Peki, KYK borçları silinecek mi? 2022AÇIKLAMA var mı? KYK kredi affı çıkacak mı, kredi borçları ne zaman silinecek? KYK borçları siliniyor mu? İşte detaylar haberimizde...

KYK BORÇLARI SİLİNECEK Mİ?

Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenim kredisinden geri ödemeli olarak faydalanan öğrenciler için borçların silinmesi ilişkin herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenim kredisinden geri ödemeli olarak faydalanan öğrenciler için borçların silinmesi durumu şu an için söz konusu değildir. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan pandemi vesilesiyle KYK borçlarının yapılandırma kapsamına alınacağını açıklamıştı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, KYK BORÇLARINA DAİR AÇIKLAMA NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurban Bayramı tatilinin kamu kurum ve kuruluşlarında 9 güne çıkarılması nedeniyle yeni toplantının 18 Temmuz Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yurtlar Kurumu Yurtlar Kurumu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title