Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Fragman Hakkında (242.Bölüm)

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 242.bölüm fragmanından detaylar. 15 Ocak Perşembe tarihine kadar diziye ara veren Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm fragmanını henüz yayınlamış değil. Dizi severler fragmanı ve yeni bölümü merak içerisinde bekliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Yeni bölümlerdeki aksamalar nedeniyle dizi severler tarafından sıkça eleştirilen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 242.bölümünün ilk görüntüleri henüz yayınlanmadı. 15 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen Vadi takipçileri en azından yayınlanacak olan fragmanla teselli bulmak istiyor. Pana Film tarafından yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldığı andan itibaren haberler.com adresinden izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Neler Yaşanmıştı ?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit ve Safiye, Siyah Sancak ekibinin yaptığı operasyon sonrasında kurtarılmıştı. Baltazar ve Pitbull ise yer altı dünyasındaki etkinliklerini Pusat Çakır'a karşı kaybetmemek için yeni planlar yaparak gizli bir anlaşmaya imza atmışlardı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun en heyecan verici sahnesinde ise Brandon ile Polat Alemdar ilk kez yüzleştiler. Cahit ve Safiye'nin kurtulmasıyla kontrolü ele aldığını düşünen Polat Alemdar'ı kötü bir sürpriz bekler..

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün tamamını izlemek için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pana Film Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

emrah:

kurtlar vadisinin 242 bölümün 2 fıragmanı neden yok akifi mrk etim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title