Haberler

Kurtlar vadisi pusu son bölüm fragmanı / KVP 289. bölüm

Güncelleme:

Kurtlar vadisi pusu son bölüm fragmanı / KVP 289. bölüm fragmanı. 31 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar vadisi pusu 289. yeni bölüm fragmanı ve bir önceki hafta yaşananların özeti haberimizde.

Kurtlar vadisi p usu 289. bölüm fragmanı yayında! Polat, Gölge'ye kafa tutuyor. Polat ve Gölge arasındaki savaş kızışıyor. Kurtlar vadisi pusu 289. yeni bölüm fragmanı ve Perşembe akşamlarına ambargo koyan dizinin geçen haftaki önemli gelişmelerinden derlenen bölüm özeti haberimizde. Kurtlar vadisi pusu 289. yeni bölümde Polat Alemdar gölge ile aşiretlerin toplantısında karşı karşıya gelir.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM FRAGMANI / 289. BÖLÜM

Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar ve Yusuf Kuzuzade'nin buluşmasıyla sona eren Kurtlar Vadisi Pusu'nun 287. Bölümünde Polat, Yusuf'u gizli mekanında ağırlamıştı. Yusuf, Polat Alemdar'dan içine girdiği çemberin bilmediği gerçeklerini duyacak. Bundan sonra Yusuf'un kendisi için çizeceği yol hangi doğrultuda olacak? Yusuf, ısrarla cevabını aradığı sorunun cevabını alabilecek mi?

KİRLİ OYUNLAR VE BİRLİK ÇAĞRISI

Gölge'nin orkestrası tamamlanıyor…

Adamları, örgüt lideri ile bir araya gelerek planlarını uygulamaya koyuyorlar. Bu plana Siyah Sancak'ın cevabı gecikmeyecektir. Gölge ise iki nehir arasında hareket geçirdiği taşların ardından hasat zamanı için fırsat kolluyor…

Kenan, Raskoln ile olan ortaklığını ilerletiyor. Fakat yapacağı anlaşmanın seyri değişiyor. Peki bu gelişmenin ardından Kenan'ın hamlesi ne olacak?

Karun, Ariel ile bölgedeki yeni dengeleri konuşmak için bir araya geliyor. Ariel, Gölge ile Yusuf Kuzuzade'nin aralarındaki dengeyi sağlamakla görevlendiriliyor.

Aşiret liderlerinin toplantısında birlik çağrısı yapılacak. Peki bu birliği kim sağlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu, merakla izlenecek 288. bölümüyle, kendi günü ve kendi saatinde Kanal D'de…

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Yusuf Polat Ariel Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title