Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 252.Bölüm Fragman (Yeni Bölüm) Detayları

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu severler ekran başına. Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölümde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Vadi severlerin merakla beklediği 252.yeni bölüm fragmanı şu sıralar yayınlanmak üzere.

Kurtlar Vadisi Pusu 252.bölüm fragmanı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün merak edilen konuları ve son bölümde yaşananlar. Dizi severlerin merakla beklediği 252.bölüm öncesinde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar. Dizinin yapımcısı Pana Film fragman videosunu henüz yayınlamadı. İlk görüntüler yayına girdiği andan itibaren haberler.com adresinde..

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI ?

Kurtlar Vadisi Pusu 252.bölüm öncesinde yaşanan heyecan verici gelişmeler sonrasında yeni bölüm iple çekiliyor. Savcı Leyla kanser olduğunu öğrenince dünyası başına yıkılıyor. Polat Alemdar ile evlenme aşamasına gelen ve hayallerinin gerçekleşmek üzere olduğu günlerde aldığı bu haber Savcı Leyla'nın hayatını alt üst eder. Leyla'nın amansız bir hastalığa tutulmuş olmasıyla sosyal medyada Savcı Leyla diziye veda mı ediyor yorumları yapılıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde yabancı güçler Türk mühendislerin peşine düşüyor. Çok önemli projeler üzerinde çalışan bazı mühendisler tapınakçılar için çalışan Armageddon timi tarafından etkisiz hale getiriliyor. KGT ekibinin bu duruma müdahale etme çabası ise yetersiz kalıyor. KGT ekipleri mühendislerin evlerine gittiğinde Armageddon timi çoktan hedefine ulaşmıştır.

CAHİT FEHMİ'NİN EVİNDE PEK HOŞ KARŞILANMIYOR

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit, bu defa Polat Alemdar'ın isteği üzerine Fehmi Kuzuzade ile görüşüyor. Cahit ve Fehmi arasındaki görüşme eskisi gibi dostane geçmiyor. Cahit'in gerçek amacının ortaya çıkmasıyla Fehmi ile Cahit arasında fırtınalar esmeye başlar. Polat Alemdar'ın kendisiyle görüşmek istediğini Fehmi'ye ileten Cahit'in karşısında artık güçlü bir dost değil büyük bir düşman vardır.

ARMAGEDDON'A KGT OPERASYONU

Kurtlar Vadisi Pusu önceki hafta yayınlanan bölümde KGT ekibi gece vakti yaptığı bir operasyonla Armageddon timinin elinde olan mühendislerininden ikisini kaybetse de birininin hayatını kurtarmayı başarıyor.

LEYLA POLAT'A GERÇEĞİ SÖYLÜYOR

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar, Leyla'ya evlenme teklif ediyor. Leyla ise hasta olduğu gerçeğini sakladığı Polat'ın evlenme teklifini reddediyor.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Pana Film Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title