Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 250. Yeni Bölüm Fragmanı Yayımlandı

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 250.yeni bölüm fragmanı yayında. Dizi severlerin heyecanla takip ettiği Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Fragman ve son bölümde yaşananların özeti..

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm fragmanı yayınlandı. 12 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümün ilk görüntüleri Pana Film tarafından yayınlandı. Dizinin ilk görüntülerini ve son bölümde yaşanan önemli gelişmeleri haberimizin devamında bulabilirsiniz. En güncel Kurtlar Vadisi Pusu haberleri daima haberler.com adresinde.

KURTLAR VADİSİ PUSU 250.BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm fragman videosu yayınlandı mı ? Aksiyon dolu bir Kurtlar Vadisi Pusu bölümü izleyen dizi severler 12 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 250.bölümün ilk görüntülerini sabırsızlıkla bekliyor. Dizinin son bölümünde yaşanan heyecan verici gelişmeler sonrası KVP yeni bölümde yaşanacaklar oldukça merak ediliyor.

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı ?

Polat Alemdar tapınakçıların elinden kaçmaya çok yaklaşmış ancak son anda yakayı elevermişti. Kendisini taşıyan araçtakileri ve bir çok armageddon askerini etkisiz hale getiren Polat Alemdar son anda yapılan hava destekli operasyonla etkisiz hale getirilir.

Polat Alemdar gözlerini açtığında tapınakçıların en tepesindeki isim yüce majestenin denizaltısında bulur kendini. Polat burada tapınakçıların başına bela olur. Güçlükle kontrol altına alınan Alemdar sonunda yüce majesteyle konuşma fırsatı bulur.

Polat'ı kurtarmaya çalışan arkadaşları tapınakçılara esir düşer. Tapınakçılar Polat Alemdar'a karşılık arkadaşlarından çok tehlikeli ve dünyayı savaşa sürükleyecek bir istekte bulunurlar. Cahit ve arkadaşları bu isteği yerine getirmezse Polat Alemdar 24 saat içerisinde öldürülecektir.

Cahit ve arkadaşları bu görevi kabul edecekler mi ? Polat Alemdar'ın akıbeti ne olacak ? Bu sorunun cevabı ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümde olacka. Kurtlar Vadisi Pusu 250.yeni bölüm 12 Mart Perşembe akşamı ekranlarda.

KURTLAR VADİSİ PUSU 249.BÖLÜM

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Pana Film Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title