Haberler

Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti ilk bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı gündeme geliyor. Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti büyük bir izleyici kitlesine hakim. Seyirciler ise sezon arasında olan dizinin yayın tarihini ve ilk bölüm fragmanını merak ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti ilk bölüm fragmanı izle!

Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon ilk bölümünün ne zaman yayına gireceği merak konusu oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin ne zaman başlayacağı ve fragmanı ise araştırılıyor. İzleyiciler Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti ilk bölüm fragmanı izleme linki aramasını yapıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kızılcık Şerbeti dizisi yoğun ilgi gördü ve izleyiciler yeni sezonunun ilk bölüm fragmanını bekliyor. Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezon bölümü Show Tv ekranlarında 15 Eylül Cuma günü saat 20.00'da izleyicisi ile buluşacak.

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kızılcık Şerbeti dizisi 9 Haziran Cuma günü 29. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin 2. sezon çekimleri ise 28 Ağustos'ta başlaması tahmin ediliyor. Buna göre, Kızılcık Şerbeti 15 Eylül Cuma günü saat 20.00'da izleyicisi ile buluşacak.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti ilk bölüm fragmanı izle!

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım'ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

Doğa'nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar.

Doğa'nın kocası Fatih'in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür.

Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. "Kızılcık Şerbeti" doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti ilk bölüm fragmanı izle!

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI KİMLER?

  • Sıla Türkoğlu : Doğa Korkmaz
  • Doğukan Güngör : Fatih Ünal
  • Barış Kılıç : Ömer Ünal
  • Evrim Alasya : Kıvılcım Arslan
  • Settar Tanrıöğen : Abdullah Ünal
  • Sibel Taşçıoğlu : Pembe Ünal
  • Müjde Uzman : Alev Arslan
  • Aliye Uzunatağan
  • Feyza Civelek
  • Ceren Yalazoğlu Karakoç
  • Emrah Altıntoprak
  • Feray Darıcı
  • Selin Türkmen : Çimen
  • Özlem Çakar
  • Oral Özer
  • Rahimcan Kapkap
  • Serkan Tınmaz
  • Tuana Gizem Uzunlar

Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti ilk bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?

Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti ilk bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON FRAGMANI

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Show Tv Hakim Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title