Haberler

Kısmet dizisi 10.bölüm fragmanı! Kısmet son bölüm ne oldu? Kısmet 10.bölüm fragmanı İZLE!

Fox TV'nin yeni dizisi Kısmet'in 10. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Başrolünde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın yer aldığı dizi, eğlenceli konusuyla dikkat çekiyor. Kısmet dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ise büyük bir merak konusu. İzleyiciler, Kısmet 10. bölüm fragmanı izleme linkini araştırmaya başladı.

Kısmet yeni bölüm fragmanı İZLE! Başrolünde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın yer aldığı Kısmet dizisi yeni bölümüyle seyircisiyle buluştu. Eğlenceli konusuyla dikkat çeken Kısmet dizisinin yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. İzleyiciler, Kısmet dizisinin yeni bölüm fragman izleme linkini araştırmaya başladı. Kısmet yeni bölüm fragmanı izle! Kısmet yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

KISMET SON BÖLÜM NE OLDU?

Doğan, Melike ve Peri, Melda'yı dolandırıcıların elinden kurtarır. Taner ve Roza aşklarını tüm apartmana ilan ederler. Doğan'la Melike, Melda'yı dolandırmak isteyenler tarafından kaçırılırlar. İkilimiz onların elinden kurtulur ama bu defa da ormanda kaybolurlar. Bu da ikisine romantik bir gece geçirme imkanı sağlar. Taner ve Roza'nın sevgili olduğunu öğrenen Reis, çok büyük bir tepki gösterir.

KISMET DİZİSİ 10.BÖLÜM FRAGMANI!

FOX TV'nin yeni dizisi Kısmet 10.bölüm fragmanı araştırılıyor. Kısmet yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştır. Dizinin yeni bölüm fragmanını Fox Tv'nin resmi YouTube hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Cem Gelinoğlu Fox Tv Kısmet Dizi Fox Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title