Haberler

Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu? Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar oldu?

Güncelleme:

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının büyük ödülüne zam yapıldı. Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu ve Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu? Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar oldu?

Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı olduve Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar olduğu gündeme geliyor. Kim Milyoner Olmak İster büyük ödülü kaç milyon lira olduğu ve Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu? Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar oldu? Detaylar haberimizdedir…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ÖDÜLÜ 5 MİLYON LİRA MI OLDU?

ATV'de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının büyük ödülüne zam yapıldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu bilgi yarışmasında büyük ödül 1 Milyon TL veriliyordu. Yeni sezonda Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının büyük ödülü 5 milyon TL'ye yükseltildi. Bununla birlikte, bu meblağa ulaşmak için 13. soruya kadar ilerlemek gerekiyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER ÖDÜLÜ NE KADAR OLDU?

  1. Soru: 2 bin TL
  2. Soru: 5 bin TL (Baraj)
  3. Soru: 7 bin 500 TL
  4. Soru: 10 bin TL
  5. Soru: 20 bin TL
  6. Soru: 30 bin TL
  7. Soru: 50 bin TL (Baraj)
  8. Soru: 100 bin TL
  9. Soru: 200 bin TL
  10. Soru: 300 bin TL
  11. Soru: 500 bin TL
  12. Soru: 1 milyon TL
  13. Soru: 5 milyon TL

Kim Milyoner Olmak İster ödülü 5 Milyon lira mı oldu? Kim Milyoner Olmak İster ödülü ne kadar oldu?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASI

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in 1 milyon TL'lik ödülü 5 milyon TL'ye yükseltildi. Yarışma yeni para ağacında ilk baraj sorusu 5 bin, ikinci baraj sorusu da 100 bin TL oldu.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Zam Atv Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title