Haberler

Kendi Düşen Ağlamaz 3.bölüm CANLI İZLE! 6 Temmuz Kendi Düşen Ağlamaz canlı yayın! Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm izle!

Güncelleme:

Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm izleme linki araştırılmaktadır. TRT 1'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin canlı yayını merak konusu oldu. İşte, Kendi Düşen Ağlamaz 3.bölüm canlı izleme linki!

Başrolünde Hakan Yılmaz ve Selen Soyder'in yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz, TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Kendi Düşen Ağlamaz dizisi farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümü merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından, Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle! Kendi Düşen Ağlamaz canlı yayın! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, 6 Temmuz Kendi Düşen Ağlamaz canlı izleme linki!

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCULARI KİMLER?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda, Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Berat Yenilmez, Yonca Şahinbaş, Eylül Tumbar, Beste Yaralı, Serhan Onat, Sait Genay, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Enes Koçak, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi ünlü isimler yer almaktadır.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ KONUSU NE?

Alize, babasına ve eski hayatına tekrar kavuşacağı umuduyla döndüğü evinde, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Serkan ile babasının iş birliğinden habersiz büyük bir yıkıma uğrarken önünde birbirinden zor iki yol vardır. Alize, daha zorunu seçer. Evine dönüp, hem kendi ailesine, hem de yeni ailesine asla pes etmeyeceğini gösterecektir. Alize'nin yeni evine dönmesi, Serap'ı da şok eder. Ondan kurtulmak için bir şeyler yapması gerektiğini düşünürken birbiri ardına öğrendiği gerçekler karşısında adeta neye uğradığını şaşırır.

Alize, yeni hayatına adapte olurken tek özgürlük alanı olan otelde çalışmaya devam eder. Orası, Serkan'dan bağımsız olduğu tek yerdir. Ama orayı da kaybettiğini gördüğünde… İşte buna dayanamayacaktır. Alize, bir yandan Serap'la mücadele ederken bir de şimdi Serkan'ı saklamak için uğraşacaktır. Peki tüm bunları başaracak mıdır?

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 3.BÖLÜM CANLI İZLE!

Kendi Düşen Ağlamaz canlı izleme linki araştırılıyor. Kendi Düşen Ağlamaz 3.bölümü perşembe günü saat 20.00'da seyircisiyle buluşacaktır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Kendi Düşen Ağlamaz Kendi Düşen Ağlamaz Trt Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title