Haberler

Kefaret Canlı İzle FOX | Kefaret son 11. bölüm full izle! Kefaret 12. bölüm fragmanı!

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi izleyici tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Kefaret dizisi 11. bölümüyle ekranlara geldi. Fox Kefaret 12. bölümüyle ekranlara gelecek! Fox Kefaret Canlı izlemek için yazımızdaki linkten yararlanabilirsiniz. Kefaret son 11. bölüm full izle! Kefaret 12. bölüm fragmanı!

Nurgün Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı yapım Kefaret 12. bölümüyle Pazar saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak! Kefaret dizisi 11. bölümüyle seyirciyi ekranlara kitledi. Kefaret Canlı İzle FOX | Kefaret son 11. bölüm full izle! Kefaret 12. bölüm fragmanı!

KEFARET SON BÖLÜMDE NELER OLDU? KEFARET SON 11. BÖLÜM FULL İZLE!

Zeynep ve Ahmet olumsuz çıkan DNA testinin şokunu yaşarken, Alp, Meltem'in de yardımı ile Zeynep'i zor duruma sokacak bir plan yapar. Zeynep ve Sinan, Sinan'ın bağlanma ve evlilik korkusunun su yüzüne çıkması ile bozulan ilişkilerini onarmaya çalışır. Hayal kırıklığına uğrayan Ahmet, Meltem'e sığınır. Arzu kötüleşen yarası yüzünden bayılıp okula gidemeyince Cansu okul gezisi dönüşü Zeynep ve Sude ile çiftliğe gitmek zorunda kalır.

KEFARET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep ve Sude bu zorlukları aşabilecek mi? Sinan'ın bağlılık ve evlenme korkusu her şeyi daha kötü hale mi sokacak? Arzu iyileşecek mi? Sırların iç içe olduğu Kefaret 12. bölümüyle pazar akşamı saat 20.00'da FOX TV'de!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mert Fırat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title