Haberler

Kefaret 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret yeni bölüm fragmanı izle! Kefaret 20. Bölüm fragmanı full HD izle!

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Kefaret Fox TV'de yayın hayatına başlayalı 19 bölüm geçti. Bu akşam 19. Bölümü oynayan Kefaret dizisinde 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? araştırılmaktadır. Peki, Kefaret 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret yeni bölüm fragmanı izle! Kefaret 20. Bölüm fragmanı full HD izle! Kefaret son bölümde neler oldu? Kefaret son bölüm fragmanı izle!

Ekranların sevilen dizisi Kefaret Fox TV'de yayın hayatına başlayalı 19 bölüm geçti. Bu akşam 19. Bölümü oynayan Kefaret dizisinde 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? araştırılmaktadır. Peki, Kefaret 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret yeni bölüm fragmanı izle! Kefaret 20. Bölüm fragmanı full HD izle! Kefaret son bölümde neler oldu? Kefaret son bölüm fragmanı izle! İşte detaylar haberimizde…

KEFARET 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

FOX'un sevilen dizisi Kefaret 19. Bölümün ardından 20. Bölüm fragmanı araştırılmaktadır. Peki, 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret 20. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

KEFARET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan'ın kayıp haberi çiftliğe bomba gibi düşerken Arzu'nun zorla tuttuğu Meltem ve bebeğini zor günler beklemektedir. Ahmet, Arzu'nun Cansu'yu takas etme talebini reddeder ve telefonu yüzüne kapatır. Fulya meslekten atılmak pahasına Sinan'ı bulabilmek için sıra dışı yöntemlere başvururken Emre de Alp'in de yardımını alarak Meltem'i aramaktadır. Ahmet'in umursamazlığına dayanamayan Zeynep kendini tehlikeye atarak Arzu ile konuşmaya gider ancak bu kararı kötü sonuçlar doğuracaktır.

KEFARET YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kefaret 28 Mart 2021 (bu akşam) saat 20.00'da FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mert Fırat Fox Tv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title