Haberler

Karadayı son bölüm, Beyefendi'nin ipliği pazarda

Güncelleme:

Karadayı son bölümün tamamı ve 4 Mayıs akşamının özeti. Karadayı yeni bölümde büyük sıralar açığa çıkıyor. Feride babasının gerçek yüzünü görüyor. Orhan Kara geri dönerek kendisine zulüm eden kabadayılardan hesap soruyor..

Karadayı son bölüm. 4 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümün tamamı ve Karadayı dizisinin günlerce konuşulacak gelişmelere sahne olan son bölümünün özeti. İşte yaşananlar..

Karadayı yeni bölümde gerçekler ortaya çıkıyor. Mehmet Saim'in foyası ortaya çıkıyor. Beyefendi'nin, Mahir'in başına ördüğü çoraplar ve kıydığı bir çok canın hesabını verme vakti gelmiştir. Gerçekleri öğrenen Feride için de babasından hesap sorma vakti gelmiştir. Annesinin ölümünden sonra kendisine verilen sandıktan çıkan belgeler Feride'nin her şeyi öğrenmesini sağlar.

Hesap verme sırası sadece Mehmet Saim Bey'e değil, Orhan'ın canına kastedenlere de gelmiştir. Orhan, ortadan kaybolmadan önce kendisine dayanılmaz işkenceler yapanları bulur ve tek tek hesap sormaya başlar. Detaylar ve daha fazlası Karadayı son bölümde. Karadayı dizisinin son bölümü kaçıranlar ve heyecanlı sahnelerin yaşandığı yeni bölümü tekrar izlemek isteyenler için haberler.com adresinde.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Orhan Kara Karadayı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title