Haberler

Karadayı 105.Yen Bölüm, Mahir Kara Karanlık Tarafa Geçiyor

Güncelleme:

Karadayı 105.yeni bölüm fragmanı ve Pazartesi akşamı yaşanacak önemli gelişmelerin özeti. Karadayı dizisinin son bölümünde yaşananların ardından 105.bölüm iple çekiliyor. Mahir Kara flaş bir karar alıp yeraltının karanlık dünyasında yoluna devam etme kararı alıyor.

Karadayı 105.yeni bölüm yeni fragman. Karadayı dizisinde Mahir Kara geleceği hakkında çok önemli kararlar alıyor. Mahir, Mehmet Saim Bey'in vurulmasından sorumlu tutularak cezaevine gönderiliyor.

Mahir'in dosyasına ise Feride bakacaktır. İkili arasındaki büyük aşk bitmek üzeredir. Mahir'in de istediği budur. Kabadayı olarak yeraltı dünyasına giriş yapan Mahir artık kontrolden çıkmıştır. Kendisini babası için feda eden Mahir, Mehmet Saim'in vurulması suçunu tamamen üstlenir.

Karadayı yeni bölümde Feride gerçeklerden habersiz Mahir Kara'nın dosyası üzerinde çalışırken Nazif Kara, Feride'ye gerçekleri anlatmak üzere onunla görüşür. Feride gerçekleri öğrense de Mahir Kara'nın çıktığı yoldan geri dönmeye niyeti yoktur.

Mahir Kara yarım bıraktığı işlerin hepsini tamamlamak üzere karanlık tarafa geçen bir Kabadayı olarak hayatını sürdürme kararı alır. Karadayı yeni bölüm fragmanı ve 105.yeni bölümde yaşanacakların özeti..

KARADAYI 105.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Nazif Kara Mahir Kara Karadayı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title