Haberler

Jeffrey Dahmer kimdir? Seri katil olan Jeffrey Dahmer kimdir? Netflix dizisi olan Jeffrey Dahmer gerçek mi, öldü mü?

Güncelleme:

Son zamanlarda dizi haline getirilmesi ile gündeme gelen seri katil Jeffrey Dahmer birçok insan tarafından sıklıkla merak edilip araştırılıyor. Birçok insan Jeffrey Dahmer kimdir? Sorusunu internet üzerinde araştırıyor. Peki, Netflix tarafından dizi haline getirilmekte olan Jeffrey Dahmer kimdir? Seri katil olan Jeffrey Dahmer kimdir? Netflix dizisi olan Jeffrey Dahmer gerçek mi?

Netflix platformunda yayınlanmakta olan dizinin ardından birçok kişi Jeffrey Dahmer kimdir? Sorusunu internet üzerinde sorgulatmaya başladı. Çıkan sonuçlar ise herkesin tüylerini ürpetecek cinsten. Bir seri katil olan Jeffrey Dahmer kimdir? Seri katil olan Jeffrey Dahmer kimdir? Netflix dizisi olan Jeffrey Dahmer gerçek mi? Jeffrey Dahmer hayatta mı, yaşıyor mu?

JEFFREY DAHMER KİMDİR?

Jeffrey Lionel Dahmer, 21 Mayıs 1960 tarihinde dünyaya geldi. Amerikalı seri katil ve tecavüzcüdür. Dahmer, özellikle 1987 ve 1991 arasında yoğun olmak üzere, 1978 ve 1991 arasında, çoğu Asya ve Afrika kökenli 17 adamı ve erkek çocuğunu öldürdü. Cinayetleri genel olarak tecavüz, işkence, parçalama, nekrofili ve yamyamlık gibi suçlarla beraber işledi.

JEFFREY DAHMER ÖLDÜ MÜ?

Dahmer hapishanede iki kez saldırıya uğradı. İlki Temmuz 1994'te, hapishanedeki dini ayin sonrasında bir mahkûm tarafından jiletle boğazının yaralanması şeklinde gerçekleşti. Dahmer bundan kaçtı ve hafif yaralarla olayı atlattı. Yine 28 Kasım 1994'te hapishane spor salonunda temizlik işlerini yaparken, Dahmer ve diğer mahkûmlardan Jesse Anderson; Christopher Scarver tarafından dambıl ile saldırıya uğradı. Dahmer, bu saldırıdan hemen sonra, ambulansla taşınırken öldü. Anderson da iki gün sonra hayatını kaybetti.

DAHMER DİZİSİNİN OYUNCUSU KİM?

Netflix'in Dahmer dizisinde Jeffrey Dahmer'i Evan Peters canlandırmaktadır. Ünlü ismin oyunculuğu, birçok kişi tarafından ilgi gördü ve izleyiciden tam puan aldı.

DİZİYE BİRÇOK TEPKİ GELDİ

Seri katil tarafından öldürülen insanların yakınları tarafından sosyal medya üzerinden birçok tepki gelmesine sebep olan dizi, Netflix platformunda yayınlanmaya devam ediyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title