Haberler

İlhan Cihaner genel başkanlık yarışından çekildi mi? İlhan Cihaner genel başkanlık yarışından neden çekildi?

Güncelleme:

CHP'nin, 38. Olağan Kurultay'ı bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek. CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Örsan Kunter Öymen yarışacak; eski milletvekili İlhan Cihaner arasında yapılacaktı. Peki, İlhan Cihaner genel başkanlık yarışından çekildi mi? İlhan Cihaner genel başkanlık yarışından neden çekildi?

İlhan Cihaner genel başkanlık yarışından çekildi mi? Sorusu, CHP'de kurultay günü birçok kişi tarafından merak edilmekte olan sorular arasında yer aldı. CHP'nin, 38. Olağan Kurultay'ı bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek olması nedeniyle gündeme gelen haberlerin ardından araştırmalar devam ediyor. Peki, İlhan Cihaner genel başkanlık yarışından çekildi mi? İlhan Cihaner genel başkanlık yarışından neden çekildi?

İLHAN CİHANER GENEL BAŞKANLIK YARIŞINDAN ÇEKİLDİ Mİ?

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda saat 10.00'da başladı. CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Örsan Kunter Öymen yarışıyor; İlhan Cihaner ise adaylıktan son anda çekildi. Cihaner, "Çirkin bir ortam yaratıldı, bu anti demokratik yarışın parçası olmayı reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP'de 1368 kurultay delegesi, yeni genel başkanı belirlemek için sandık başında. Genel başkanlık için Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, eski PM üyesi Örsan Kunter Öymen yarışıyor. Eski milletvekili İlhan Cihaner ise son anda yarıştan çekildi.

Kurultayda; CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, eski PM üyesi Örsan Kunter Öymen yarışıyor; eski milletvekili İlhan Cihaner ise adaylıktan son anda çekildi. Aldığı kararla gündem yaratan Cihaner, "Çirkin bir ortam yaratıldı, bu anti demokratik yarışın parçası olmayı reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu İlhan Cihaner Milletvekili Özgür Özel Ankara Spor 3.Sayfa Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title