Haberler

İkinci Şans nerede çekildi? İkinci Şans ne zaman çekildi, oyuncuları kim?

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan İkinci Şans filmi gişede büyük ilgi gördü. İkinci Şans nerede çekildi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gişeden sonra televizyonda da ekrana gelen İkinci Şans filmi hakkında İkinci Şans konusu, İkinci Şans özeti ve İkinci Şans oyuncuları gibi konuları merak edildi. İşte İkinci Şans filminin detayları…

İkinci Şans nerede çekildi? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. İkinci Şans filmi, beyaz perdede büyük beğeni topladı. Televizyonda da izleyici ile buluşan İkinci Şans filmini izleyecek olanların merak ettiği İkinci Şans konusu nedir, İkinci Şans oyuncuları kimler ve İkinci Şans özeti gibi konuları inceliyoruz.

İKİNCİ ŞANS FİLMİNİN ÖZETİ

Matematik öğretmenliği yapan Yasemin ( Nurgül Yeşilçay ), geçmişte yaptığı bazı hataları bir türlü aklından çıkaramamış, Çiçek adlı bir kız çocuğu sahibi, tedbirli bir kadındır. Cemal ( Özcan Deniz ) ise herkesin tanıdığı bir restoranın sahibi olan, daha günlük yaşayan ve kadınların her zaman ilgi gösterdiği bir gurmedir. Cemal'in de Mahmut adında bir oğlu vardır. Birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip bu iki kişinin ilk tanışmaları kavgalı olsa da zamanla büyük ama iki taraf için de sürdürmesi zorlu bir aşk başlayacaktır.

İKİNCİ ŞANS NEREDE ÇEKİLDİ?

Asmalı Konak'tan sonra bir araya gelen Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı İkinci Şans filmi Ayvalık'a bağlı şirin bir ada olan Cunda Adası'nda çekildi. Cunda Adası, Bozcaada ile birlikte ülkemizin en güzel adaları arasında yer alır.

İKİNCİ ŞANS OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen : Özcan Deniz

Oyuncular : Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu, Berrin Arısoy

Tür : Romantik, Drama

Yapım Yılı : 2016 (96 dk)

Vizyon Tarihi: 18 Kasım 2016 Cuma

Senaryo : Özcan Deniz

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Nurgül Yeşilçay Özcan Deniz Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title