Haberler

İbra edilmedi ne demek? İbra edilmemenin sonuçları neler? Fikret Orman ibra edilmedi mi?

Güncelleme:

Fikret Orman ibra mı edildi soruları merak ediliyor. Beşiktaş'ta bu açıklamaların ardından ibranın ne ve ibra edilmemenin ne demek olduğu araştırılıp merak ediliyor. Peki, İbra edilmedi ne demek? İbra edilmemenin sonuçları neler? Fikret Orman ibra edilmedi mi?

"İbra edilmedi ne demek? İbra edilmemenin sonuçları neler? Fikret Orman ibra edilmedi mi?" Şeklindeki sorular bugün Beşiktaş'ta yapılan mali kongreden sonra merak konusu oldu. Kongrede, Beşiktaş'ta Fikret Orman idari ve mali yönden ibra edilmedi.

İBRA EDİLMEDİ NE DEMEK?

İbra etmek, Türk Dil Kurumu'na göre Arapça'dan Türkçe'ye giriş yapmıştır. Anlam bakımından 'Aklama', 'Temize Çıkarma' sonuçları ortaya çıkan ibra etme sözcüğü, beraat kelimesiyle de yakın anlam içermektedir. İbraname kelimesi de bu sözcükten türemiş ve 'Aklama Belgesi' anlamı taşımıştır.

İBRA EDİLMEMENİN SONUÇLARI NELERDİR?

Yönetim kurulu üyeleri genel kurulda kendilerini ibra etmek üzere oy kullanamazlar, bu sebeple ibra edilmeme tehlikesi ile karşı karşıyadırlar. Buna karşı hisselerini uygun şekilde paylaştırarak tedbir almak daha iyi olur kanaatindeyim. Ancak, haklı bir sebep olmadan ibranın reddi halinde ibra davası açılabileceği gibi tazminat davası da açılabilir.

FİKRET ORMAN İBRA EDİLMEDİ Mİ?

Beşiktaş Kulübünde 2019 olağan idari ve mali genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Eski başkan Fikret Orman'ın iki dönemi ibra edilmedi. Başkan Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi. Genel kurulda ilk olarak Fikret Orman başkanlığında 01.01.2019-12.05.2019 döneminde görev yapan yönetim kurulu idari ve mali yönden ibraya sunuldu. Orman'ın bu dönemi idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edilmedi. Fikret Orman'ın 12.05.2019-20.10.2019 dönemindeki yönetim kurulu da idari ve mali yönden üyeler tarafından oy çokluğuyla ibra edilmedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fikret Orman Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title