Haberler

Her Şey Aşktan konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Her Şey Aşktan filmi ne zaman çıktı, nerede çekildi? Her Şey Aşktan oyuncu kadrosu ve konusu!

Güncelleme:

Bugün Star TV'de Her Şey Aşktan filmi ekranlara gelecek. Film başlamadan önce izleyiciler detayları merak etti. Peki, Her Şey Aşktan filminin konusu nedir? Her Şey Aşktan filminin oyuncuları kimlerdir? Her Şey Aşktan oyuncu kadrosunda kimler var? Her Şey Aşktan filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Her Şey Aşktan filminin konusu ve oyuncuları kimler merak edildi. Peki, Her Şey Aşktan konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Her Şey Aşktan filmi ne zaman çıktı, nerede çekildi? Her Şey Aşktan oyuncu kadrosu ve konusu nedir? İşte tüm bilgiler...

HER ŞEY AŞKTAN KONUSU NEDİR?

Mağazada kasiyer olarak çalışan Pelin, 3 yıldır ilişki yaşadığı İlker ile evlenme planları yapar. Evlilik hazırlıkları yaparken nikâha günler kala sevgilisini evinde bir kadınla yakalar. Aldatılmayı bir türlü kabullenemez ve olaylar gelişir.

HER ŞEY AŞKTAN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Hande Doğandemir - Pelin

Şükrü Özyıldız - Burak

Mithat Can Özer - İlker

Özcan Deniz

Hakan Meriçliler

Bala Atabek

Lale Başar

Dilşad Şimşek

Öznur Serçeler

Evrim Doğan

Sertaç Akkaya

Hakkı Ergök

HER ŞEY AŞKTAN HANGİ YIL ÇEKİLDİ?

Her Şey Aşktan, yönetmenliğini ve senaristliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, başrollerini Hande Doğandemir ile Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı, 2015 Avşar Film yapımı, romantik komedi türünde bir Türk filmi. Filmin galası 26 Ocak 2016 tarihinde oyuncuların katılımıyla yapılırken, Türkiye'deki sinema salonlarında 29 Ocak 2016 tarihinde vizyona girdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Star Tv Star Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title