Haberler

Haydar Yılmaz kimdir? Haydar Yılmaz kaç yaşında, ne iş yapıyor? Haydar Yılmaz hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Son zamanlarda gündemde yer almakta olan isimlerden bir tanesi Haydar Yılmaz oluyor ve vatandaşlar tarafından Haydar Yılmaz kimdir? Sorusu araştırılıyor. Peki, Haydar Yılmaz kimdir? Haydar Yılmaz kaç yaşında, ne iş yapıyor? Haydar Yılmaz hayatı ve biyografisi!

Haydar Yılmaz kimdir? Sorusu, son günlerde gündemde yer alan sorular arasında bulunuyor ve internet üzerinde sık sık araştırılıyor. Bu haberimiz içerisinde hakkında birçok detay merak edilen Haydar Yılmaz kimdir? Ve Haydar Yılmaz kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sorularını yanıtladık. Peki, Haydar Yılmaz kimdir? Haydar Yılmaz kaç yaşında, ne iş yapıyor? Haydar Yılmaz hayatı ve biyografisi!

HAYDAR YILMAZ KİMDİR?

Haydar Yılmaz 19 Ocak 1984 yılında Aydın'da dünyaya gelen Türk kalecidir. 2. Lig ekibi Vanspor forması giymektedir. Kaleciliğe 1999 yılında Koçarlı Belediyespor'da başlayan Haydar, 2003 yılında Yalıkavak Belediyespor'da profesyonel oldu ve Eskişehir Şekerspor'a transfer oldu. Eskişehir Şekerspor forması altındaki ilk maçına 30 Ağustos 2003 tarihinde 2-2 berabere biten maçta Bilecikspor karşısında çıktı. İnegölspor, Gaziosmanpaşa, Tarsus İdman Yurdu ve Şanlıurfaspor takımlarında da kalecilik yapan Haydar, 9 Temmuz 2011 tarihinde Kartalspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2013 yılında Alanyaspor'a imza atmıştır. 2015 yılı başlarında Alanyaspor'un yeni Kaptanı oldu

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Haydar Yılmaz Gündem Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title