Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 10 Temmuz 2023'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Enflasyon haberleri, 6'lı masa haberleri, Cumhurbaşkanı adayları haberleri, NATO haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri, spor haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 10 Temmuz 2023 Pazartesi gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

10 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN HABER GÜNDEMİ!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 10 Temmuz 2023'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

İZMİR'DE ORMAN YANGINI! ALEVLER 2 EVE SIÇRADI, YAZLIKLAR TAHLİYE EDİLİYOR

İzmir'in Aliağa ve Menderes ilçelerinde orman yangını çıktı. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, "Vatandaşlar karadan ve denizden tahliye ediliyor. İki yazlık evimiz yandı." dedi.

Havaların ısınmasıyla İzmir'de 2 noktada orman yangını çıktı. Aliağa ve Menderes ilçelerinde ekipler alevlere müdahale ederken Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızı karadan ve denizden tahliye ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 10 Temmuz 2023'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

ERDOĞAN'IN DA KATILACAĞI NATO ZİRVE'SİNDE TÜM GÖZLER, ELE ALINACAK KONU NEDENİYLE TÜRKİYE'DE OLACAK

NATO ülkelerinin liderleri bugün Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta bir araya gelecek. Rusya sınırına yakın bir konumda gerçekleşecek zirveye Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Toplantıda Türkiye'nin NATO üyeliğine karşı çıktığı İsveç'in durumu ve Ukrayna-Rusya savaşına ilişkin gelişmeler ele alınacak.

NATO Zirvesi 11-12 Temmuz'da Rusya sınırına yaklaşık 300 kilometre mesafedeki Litvanya Vilnius'ta düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı zirvede Ukrayna-Rusya savaşı ve İsveç'in NATO üyelik süreci görüşülecek. Türkiye'nin İsveç'in üyeliğine karşı çıkması nedeniyle tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği mesajlarda olacak.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 10 Temmuz 2023'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

EKİN UZUNLAR VE RAFET EL ROMAN'DAN HAYRANLARINI SEVİNDİRECEK HABER: ORTAK BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Ekin Uzunlar ve Rafet El Roman, Adapazarı'nın kurtuluş yıl dönümü etkinliğinde hayranlarıyla bir araya geldi. İkili, Bu anlamlı organizasyonda sahneye çıkmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten ikili, ortak bir çalışmada bir araya geleceklerinin müjdesini verdi.

Ekin Uzunlar ve Rafet El Roman, geçtiğimiz gün Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102 'inci yılı kapsamında düzenlenen organizasyonda sahne aldılar. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, bu anlamlı organizasyonda sahneye çıkmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 10 Temmuz 2023'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

DÜNYANIN KONUŞTUĞU REKOR! ARDA GÜLER, REAL MADRİD'E TARİHİNDE İLKİ YAŞATTI

Real Madrid'in sosyal medya hesapları Arda Güler'in transferinin açıklanmasının ardından rekor kırdı. 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenme alan eflatun-beyazlılar, Arda Güler paylaşımları sonrası ilk 2 günde Instagram'da 742 bin 645, Twiter'da 177 bin 432, Facebook'ta 18 bin 920 yeni takipçi kazandı.

Real Madrid'in Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı ve yaklaşık 500 milyon toplam görüntülenmeyle rekor kırdı. Kulüp bu paylaşımlar sonrasında ilk 2 günde Facebook'ta 18 bin 920, Twiter'da 177 bin 432, Instagram'da 742 bin 645 takipçi kazandı.

HABERLER.COM HAKKINDA

Haberler.com ; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Maç Sonuçları Koronavirüs Türkiye Dünya Spor Nato Zam Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title