Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 19 Kasım 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Enflasyon haberleri, NATO haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 19 Kasım 2022 Cumartesi gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

19 KASIM 2022 CUMARTESİ TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN HABER GÜNDEMİ!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 19 Kasım 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

KARDEŞİNİ KAYBEDEN KILIÇDAROĞLU'NA , CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Kardeşiniz Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Celal beye Allah'tan rahmet, size ve tüm aile üyelerine başsağlığı dilerim" ifadeleri yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, dün 68 yaşında hayatını kaybetti. İzmit'teki evinde kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden Celal Kılıçdaroğlu'nun cenazesi, saat 14.00'te Tavşantepe Cemevi'nde kılınacak namazın ardından Kent Mezarlığı'na defnedilecek.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 19 Kasım 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

BU DA İMAMOĞLU'NUN ÇIKGIN PROJESİ! İSTANBUL'UN BİR UCUNDAN DİĞERİNE 53 DAKİKADA GİDİLECEK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, "İstanbul'un en büyük metro projesini hazırladık. HızRay şehri bir uçtan diğer uca hızlıca bağlayacak." ifadelerini kullandı. Proje ile 74,5 kilometrelik güzergah 53 dakikada katedilecek.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın projelerinden biri olan HızRay'la ilgili müjdeli haberi verdi. Kentin kuzey-güney aksındaki metro hatlarını ve İstanbul'u doğudan batıya bağlayacak HızRay projesinde sona gelindiğini belirten İmamoğlu, konuya ilgili bir de video paylaştı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 19 Kasım 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BABA BARIŞ ARDUÇ, KIZIYLA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

2020 yılında nikah masasına oturduğu Gupse Özay ile 2 ay önce ilk bebeklerine kavuşan Barış Arduç, sosyal medya hesabından kızının yüzünü göstermeden bir paylaşım yaptı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Rol aldıkları Deliha setinde tanışarak uzun yıllar aşk yaşayan Gupse Özay ile Barış Arduç çifti 2020 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan oyuncu çift, 2 ay önce ilk bebeklerini kucaklarına aldı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 19 Kasım 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

ERKEKLERİN ELİNİ SIKAN SALAH'TAN KADIN GÖREVLİYE OLAY HAREKET! YÜZÜNDEKİ İFADE HER ŞEYİ ANLATIYOR

Mısır'ın Belçika'yı 2-1 yendiği hazırlık maçı sonrası Mohamed Salah kendisine verilecek ödülü almak için kenara gelirken, erkeklerin elini sıkıp kadın görevlinin elini sıkmadı. Kadının şaşkınlığı yüzüne yansırken, o anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nda mücadele edecek Belçika ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Mısır, mücadeleyi 2-1 kazandı. Karşılaşma sonrası Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın hareketi gündeme oturdu.

HABERLER.COM HAKKINDA

Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title